Agderposten

Drømmestar­t for trener Vegard Hansen

Arendal Fotball tok en sterk seier borte mot Vard Haugesund lørdag.

- Marius Gundersen marius.gundersen@agderposte­n. no

Vard Haugesund-Arendal Fotball 0–1 (0–0)

Det var flere som var spente på hvordan Arendal kom til å se ut i seriepremi­eren mot Vard Haugesund, etter at hvittrøyen­e hadde levert en varierende sesongoppk­jøring.

Og Vegard Hansen fikk en drømmestar­t på sin trenerkarr­iere i Arendal da laget hans tok en sterk 1-0-seier borte mot Vard.

– Det var veldig bra. Fantastisk moral og innsats. Vi spiller en veldig voksen kamp. Jeg syns vi løser det veldig bra. Det var en fantastisk start med ti mann, sier Vegard Hansen til Agderposte­n.

Det skjedde dog ikke uten dramatikk.

Rødt kort

For like før pause fikk Stian Andersen sitt andre gule, og måtte dermed ta seg en tidlig dusj.

Andersen var derimot ikke klar over at han hadde et gult fra før etter at han fikk seg en hodesmell i starten av kampen.

– Han fikk seg en skikkelig smell i hodet. Han får faktisk ikke med seg at han fikk det første gule, forteller Arendaltre­neren, som derimot ikke er i tvil om at det var rett å utvise forsvarssp­illeren sin.

– Han spilte med en voldsom intens. I dag var Stian så heit at jeg fikk satt Peder (Nersveen) i oppvarming, legger han til.

Det betydde at hvittrøyen­e spilte litt over én omgang med én mann mindre.

Nydelig scoring

Halvspilt i andre omgang stanget Mikal Berg Kvinge Arendal i ledelsen. Det skjedde etter et strålende innlegg fra Eirik Lereng.

– Det var helt fantastisk spill. Det er sånn vi ønsker å spille. Flott innlegg og nydelig stupheadin­g. Jeg syns vi forsvarer oss veldig godt. Det var deilig å få med meg de poengene, sier

Hansen.

Hjemmelage­t kom til flere store sjanser, og hadde blant annet en heading i tverrligge­ren. Men arendalitt­ene klarte å holde unna.

Dermed starter Arendal sesongen med tre poeng.

 ?? FOTO: MARIUS GUNDERSEN ?? SEIER: Vegard Hansen fikk en drømmestar­t på sin trenerkarr­iere i Arendal. Bildet er fra en tidligere anledning.
FOTO: MARIUS GUNDERSEN SEIER: Vegard Hansen fikk en drømmestar­t på sin trenerkarr­iere i Arendal. Bildet er fra en tidligere anledning.
 ?? ?? MATCHVINNE­R: Mikal Berg Kvinge har slitt med skade den siste tiden. Lørdag ble han matchvinne­r i seriepremi­eren mot Vard Haugesund. Foto: Marius Gundersen
MATCHVINNE­R: Mikal Berg Kvinge har slitt med skade den siste tiden. Lørdag ble han matchvinne­r i seriepremi­eren mot Vard Haugesund. Foto: Marius Gundersen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway