Agderposten

LITTERATUR

-

Litteraert pusterom kveldstid.

Leseleder leser høyt en utvalgt novelle og et dikt, så samtaler man om opplevelse­ne av teksten. I første omgang er dette for voksne som kan norsk, men man trenger ikke vaere en vant leser. Det er ingen forberedel­se til samlingen, og ikke press til deltakelse i samtalen. Det man får igjen, er følelsen av ro, fellesskap og utvikling av medfølelse til seg selv og andre. Det er begrenset antall plasser, så du må bestille... Arendal bibliotek, 1. etg., Arendal, Torvet, Tor 11 April 18:30.

MUSIKK

Studio Spornes Tyholmen. Har du fulgt med på årets sesong av The Voice, har du kanskje sett en høy skikkelse med gitaren godt plassert over skuldra, en mørk cowboyhatt og et sjarmerend­e smil. Arthur Stulien gikk videre fra Blind Audition med sin versjon av Cody Johnsons

Arthur Stulien @

Nordmenn i slavefarte­n. Vår venneforen­ing, Aust-Agder Museums og Arkivlag (AAMAL), inviterer til foredrag med historiker Per Ivar Hjeldsbakk­en Engevold. Han skal gi oss en gjennomgan­g av den dansk-norske kolonihist­orien. Engevold viser de ulike rollene nordmenn hadde i den transatlan­tiske slavehande­len. Foredraget er GRATIS for medlemmer av Aust- Agder museums og arkivlag, og 90kr for dem som ikke er medlem. Billetter kjøpes ved inngangen .... KUBEN Aust-Agder museum og arkiv, null, Parkveien, 16, Tor 11 April 19:00.

Foredrag på KUBEN:

Vevkjerrin­gene holder til i 2. etasje over Sandum Skole. Vi har håndvevde produkter for salg - løpere, håndklaer, filleryer og pledd. Flotte kurver og fat fra Kenya, laget av medlemmene i en kvinnegrup­pe. Hele beløpet for disse produktene går uavkortet tilbake til damene som lager dem. VELKOMMEN OPP. Vanligvis er vi der mandager fra kl. 1700 til 2000, men ring gjerne Bjørg på tlf. 48467260 eller Marit på tlf. 99693295 for å sjekke. Over Sandum skole, Hove, Hoveveien, 100, Fre 12 April 17:00.

VEVSTUA PÅ HOVE.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway