Agderposten

Mørland enstemmig vedtatt i hjemkommun­en

Tellef Inges Mørlands hjemkommun­e var ikke i tvil om hvem de ønsker som 1.-kandidat på stortingsl­ista.

- Marianne Stene marianne.stene@agderposte­n.no

– Vi er helt sikre på at Tellef Inge er riktig person på riktig sted.

Det skriver Åmli Arbeiderpa­rti i en pressemeld­ing etter onsdagens medlemsmøt­e.

Ifølge styreleder Anja Mogensen Mølmen var valget enkelt og enstemmig da de skulle nominere kandidat til stortingsl­ista.

– Når vi i Agder trenger hjelp, enten det er fra lille Åmli eller store Arendal, i små eller store saker, så er Tellef Inge rask til å sette oss i kontakt med de rette personene for innflytels­e og påvirkning i saker som gjelder oss. Og bruker sin rolle aktivt. Det er helt uvurderlig å ha en med så stor kunnskap og med et så godt nettverk inne på Stortinget. Dette nyter hele Agder veldig godt av, heter det i pressemeld­ing.

– AErlig og kunnskapsr­ik

Lokallaget trekker fram at Mørland har lang fartstid i politikken som har gitt ham en solid erfaring innen mange politiske områder.

– Han er aerlig, kunnskapsr­ik og ikke redd for å si ifra, men samtidig lojal mot gruppa si. Han tar heller opp saker og uenigheter internt og direkte der det gjelder, enn gjennom media, skriver styreleder Mogensen Mølmen og legger til «Her har mange mye å laere» etterfulgt av et blunkesmil­efjes.

«Gode-gamle-arbeiderpa­rti-verdier»

– Vi kjenner Tellef Inge, og vet hva han står for. Han har «gode-gamle-arbeiderpa­rti-verdier» i sin ryggrad. For oss og regionen gjør han en god jobb på tinget, selv om ikke alt er så synlig som da han satt i helsekomit­een og fikk uttale seg og jobbe spesielt med tannhelse og tenner-som-en-del-av-kroppen, som vi alle kjenner som hjertesake­n hans, står det i pressemeld­ing.

– Vi ønsker også de neste 4 åra med han på tinget. Valget var derfor enkelt og enstemmig på medlemsmøt­e: Tellef Inge på topp! Vi heier på deg!

 ?? FOTO: VIDAR FLØDE ?? HEIAGJENG: Alle på medlemsmøt­e i Åmli Arbeiderpa­rti var enige om at hele Agder vil dra nytte av å ha Tellef Inge Mørland (Ap) som 1.-kandidat på stortingsl­ista.
FOTO: VIDAR FLØDE HEIAGJENG: Alle på medlemsmøt­e i Åmli Arbeiderpa­rti var enige om at hele Agder vil dra nytte av å ha Tellef Inge Mørland (Ap) som 1.-kandidat på stortingsl­ista.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway