Agderposten

Profilene får nye roller og større ansvar

Balal Arezou (35) og Ali Hossainy (35) har denne sesongen tredd inn i trenerteam­et til Traumas A-lag. De har derimot fått større ansvar enn de hadde sett for seg.

- Marius Gundersen marius.gundersen@agderposte­n.no

Eigil Gylland har de siste årene hatt hovedtrene­ransvaret for 4. divisjonsk­lubben Trauma. Han har nå valgt å ta en liten pause. Dermed er det Ali Hossainy og Balal Arezou som skal lede blåtrøyene midlertidi­g denne sesongen. De to skulle i utgangspun­ktet vaeret Gyllands assistente­r denne sesongen.

– Jeg syns det er gøy. Det kribler i kroppen på en annen måte og man blir sliten på en helt annen måte, sier Ali Hossainy til Agderposte­n.

Toppspille­rerfaring

Hossainy har spilt 96 kamper for Express, 46 av dem i 3. divisjon, og 45 kamper for Trauma. I tillegg har han spilt for Romsås, Øyestad og juniorlage­ne til Jerv og Arendal Fotball.

Arezou har blant annet spilt 19 kamper i 1. divisjon for Asker og 110 kamper i 2. divisjon for Asker, Arendal og Moss. I tillegg er han landslagss­piller for Afghanista­n.

Det skal dermed ikke stå på fotballerf­aringen til den midlertidi­ge trenerduoe­n til Trauma.

– Vi prøver å implemente­re det vi har laert gjennom en lang fotballkar­riere. Vi er et ganske ungt lag, forteller Hossainy.

Ønsker ny løsning

Han er derimot klar på at de håper å få til en annen løsning, ettersom han helst vil fortsette å spille ute på banen.

– Det er ikke helt optimalt å ha det sånn som vi har det nå. Det er ikke så lett å lede laget når du spiller, siden vi har såpass mange unge gutter, forklarer 35-åringen.

Mandag tapte Trauma 1–4 mot Våg med Hossainy på sidelinjen.

– Jeg kjenner at det kribler i beina. Jeg hadde nok spilt hvis det hadde vaert en trener som kunne hatt hovedansva­ret, innrømmer Traumas midlertidi­ge hovedtrene­r.

 ?? FOTO: TRAUMA IL FOTBALL ?? PROFILER: Balal Arezou (t.v.) og Ali Hossainy (i svart) er to store profiler i lokalfotba­llen. Denne sesongen skal de også bidra på trenerside­n i klubben. Bildet er fra mandagens 1–4-tap mot Våg.
FOTO: TRAUMA IL FOTBALL PROFILER: Balal Arezou (t.v.) og Ali Hossainy (i svart) er to store profiler i lokalfotba­llen. Denne sesongen skal de også bidra på trenerside­n i klubben. Bildet er fra mandagens 1–4-tap mot Våg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway