Altaposten

– Blir våre spydspisse­r

-

Under onsdagens kommunesty­remøte ble Bengt Rune Strifeldt (Frp) og Marianne Haukland (Høyre) takket av med blomster og gode ord. – Det var nok siste gang på en stund at både Marianne og Bengt Rune er å finne i salen når kommunesty­ret samles. Vi er veldig glade for at vi har fått to representa­nter på tinget som kjenner Altas utfordring­er bedre enn de fleste. Jeg er helt sikker på de vil bli spydspisse­r for oss når vi må ha gjennomsla­g i det sentrale politiske miljøet i viktige saker, sier ordfører Monica Nielsen (Ap) i en kommentar til Altaposten. (Foto: Jarle Mjøen)

 ??  ?? UTSATT: Davaerende ordfører Geir Ove Bakken (innfelt) lovte at Altas ungdommer skulle få byggeklare tomter på Bangjordet i 2012. Feltet er enda ikke realisert. De første tomtene kommer sannsynlig ikke ut før i 2020.
UTSATT: Davaerende ordfører Geir Ove Bakken (innfelt) lovte at Altas ungdommer skulle få byggeklare tomter på Bangjordet i 2012. Feltet er enda ikke realisert. De første tomtene kommer sannsynlig ikke ut før i 2020.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway