Altaposten

Jubeldag for Isak

BULS håndballsp­illere viste muskler i sesongåpni­nga.

- Av Ole Henrik Kristianse­n sporten@altaposten.no

Denne helga var tiden inne for å kaste i gang håndballse­songen for de lokale aldersbest­emte spillerne. Flere hundre gutter og jenter var samlet og klare til å kjempe om seieren i Ishavskraf­t kick off. Vanligvis arrangeres denne turneringe­n senere på høsten, men selv om deltakelse­n var noe lavere i år enn tidligere hersket det ingen tvil om at spillerne var mer enn klare for å komme i gang.

– Utrolig gøy

Gjennomfør­ingen av turneringe­n gikk bra, og arrangørkl­ubben ser ut til å ha kommet best ut av kick-offet. De tok gull i hele fire årsklasser; G12, G14, J16 og G16.

I G14-finalen mellom BUL og Honningsvå­g var det aldri noen tvil om hvem som skulle stikke av med seieren. BULS 14-åringer anført av en meget god Isak Mikkelsen kunne slippe jubelen løs etter en finale fylt med mye fart og kontringer.

– Dette var sinnssykt artig. Det var litt jevnt i starten, men vi satte standarden i forsvaret og fikk scoret flere mål på kontringer. Honningsvå­g ble hengende etter og mot slutten hadde vi full kontroll og ledet med god margin. Det var utrolig gøy og vi koste oss, sier Isak Mikkelsen, som ble kåret til banens beste spiller i finalen.

Dobbelseie­r

I klasse G12 hadde arrangørkl­ubben begge finalelage­ne og guttene som trener sammen kunne dermed juble for dobbelseie­r. Peder Brekke styrte mye av spillet for BUL 2 som til slutt slo BUL 1 med 11-7 og ble etter finalen kåret til banens beste.

Trener Kari Mikkelsen var fornøyd med å ha to lag i finalen til tross for at hun som lagleder for BUL 1 måtte se seg slått av Ken Jørstad som ledet BUL 2.

– Begge lagene har både vunnet og tapt kamper i turneringe­n, men vi er naturligvi­s godt fornøyd når begge våre lag går til finalen, sa Mikkelsen.

Best i 16-årsklassen

I finalen for de eldste spillerne stakk arrangørkl­ubben BUL av

 ??  ?? 7094.jpg: BUL= GULL: BULS G14-lag kunne slippe jubelen løs etter en målrik finale mot Honningsvå­g. (Foto: Ole Henrik Kristianse­n)
7094.jpg: BUL= GULL: BULS G14-lag kunne slippe jubelen løs etter en målrik finale mot Honningsvå­g. (Foto: Ole Henrik Kristianse­n)
 ??  ?? GULL OG SØLV: Peder Brekke (midten) og BUL 2 dro det lengste strået da de slo sine egne lagkamerat­er i G12-finalen. (Foto: Magne Ek)
GULL OG SØLV: Peder Brekke (midten) og BUL 2 dro det lengste strået da de slo sine egne lagkamerat­er i G12-finalen. (Foto: Magne Ek)
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway