Altaposten

Kastet bort femmålsled­else

BUL fikk seg en kalddusj før Lerøy-kvaliken kommende helg.

- Av Lars-gaute Skorpen og Ole H. Kristianse­n sporten@altaposten.no

Bul-herrene hadde en tilsynelat­ende trygg pauseledel­se (16-11) over Harstad, men endte opp med å tape 28-29. BUL spilte en god første omgang, men fem svake avslutning­sminutter i andre omgang ble utnyttet til det fulle av et mer rutinert Harstad-lag.

– Det er er nesten et ran. Vi leverer en veldig god førsteomga­ng, men det blir alt for mange tekniske feil etter hvilen. Vi burde nok tatt grep fra benken og byttet litt, så jeg tar på meg litt av skylda, sa Bul-coach Rune Skaufel.

– Vi har et ungt mannskap og det er naturlig at prestasjon­ene vil variere. Det var et surt tap og guttene er garantert skuffet. Enten så vinner vi eller så laerer vi, men totalt sett må vi heve oss inn mot Lerøy-kvaliken kommende helg.

Der skal BULS gutter 18-lag opp mot Falk Horten, Ski og Randesund over to dager i Skihallen.

Alta 2 slo Harstad

Harstad tok med seg stor selvtillit inn mot oppgjøret mot 3.divisjonsl­aget til Alta IF. Rekruttlag­et åpnet godt, og allerede etter ti minutter ledet hjemmelage­t med fem scoringer. Harstadvae­ringene klarte aldri å hente inn Altas ledelse og hjemmelage­t vant komfortabe­lt 30–21.

– En godt gjennomfør­t kamp fra vår side. Godt forsvar, kombinert med godt keeperspil­l fra Jørgen Welde la grunnlaget for seieren, sa trener Erlend Vikdal etter kampen.

I angrep viste Vebjørn Slettli og Fredrik Bruer rutine og styrte spillet med stø hånd. Stian Parken satte sine skudd og kontringer fra kanten, og trioen ga seg ikke før de noterte seg for hele 26 scoringer til sammen i søndagens kamp.

 ??  ?? GOD KAMP: Kristian Søraa Moe satte inn fem scoringer og unggutten spilte en god kamp. (Foto: Lars-gaute Skorpen)
GOD KAMP: Kristian Søraa Moe satte inn fem scoringer og unggutten spilte en god kamp. (Foto: Lars-gaute Skorpen)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway