Altaposten

Slettlis ungjenter leverte

Vebjørn Slettli har mange unge, spennende talenter som utfordrer de etablerte spillerne.

- Av Lars-gaute Skorpen

BULS håndballda­mer vant med tretten mål over naboklubbe­n Alta IF i serieåpnin­gen i 3. divisjon. Selv om seieren ble komfortabe­l var ikke Bul-trener Vebjørn Slettli altfor tilfreds med innsatsen. Han ser litt bak resultatet når han analyserer oppgjøret.

– Jeg er ganske skuffet over det vi presterer i dag. Vi slurver for mye og gjør mange små og veldig enkle feil. Vi tar litt for lett på kampen og det blir litt daft til tider, sa han etter kampen.

Som Alta IF har han en veldig ung stall å ta av i år. Sunniva Hove som scoret seks mot Alta, Katharina Wahl Nikolaisen som satte fem og Maja Romsdal som hadde fire fulltreffe­re var sentrale spillere på fjorårsses­ongens Bringserie-lag. De ble også BULS flestscore­nde mot Alta IF.

– De leverer alle en god kamp, og det er gledelig å se at de tar opp kampen med de mer rutinerte. Vi har også flere andre ungjenter som banker på døra. Det gir oss konkurrans­e om plassene og flere strenger å spille på, sier han videre.

Har tid på seg

Han har et helt nytt lag å disponere denne sesongen, og det vil naturligvi­s ta litt tid før alt sitter som det skal.

– Jeg hadde forventet litt mer av jentene, men det er små ting vi trenger å justere. Det er ennå tidlig i sesongen og vi har mye tid på oss – jeg veldig sikker på at det vil sitte. Det går litt på at vi tar feil valg defensivt og vi blir litt passive. Vi hadde som målsetting å slippe inn maks 15 mål. Likevel skal Alta ha all aere som ikke slutter å gi oss kamp, sa Slettli.

Søndag vant Bul-jentene 3025 over klubbens eget andrelag og topper dermed tabellen med fire poeng av fire mulige.

 ??  ?? BETENKT: BULS trenerbenk med Svein Erik Danielsen (f.v), Vebjørn Slettli, Jørgen Welde Aronsen og Irene Wahl var ikke fornøyd med alt Bul-jentene presterte. (Foto: Lars-gaute Skorpen)
BETENKT: BULS trenerbenk med Svein Erik Danielsen (f.v), Vebjørn Slettli, Jørgen Welde Aronsen og Irene Wahl var ikke fornøyd med alt Bul-jentene presterte. (Foto: Lars-gaute Skorpen)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway