Altaposten

Til BUL på «heltid»

Aleksander Maisenhøld­er tar overgang til naboklubbe­n.

- Av Karl Eirik Steffensen kalle@altaposten.no

Alta IFS unge håndballta­lent Aleksander Maisenhøld­er har vaert en viktig bidragsyte­r for klubbens aldersbest­emte lag opp gjennom årene, og har også fått prøvd seg på A-laget. Foran årets sesong valgte han imidlertid å gå på utlån til naboklubbe­n BUL, som spiller i 3. divisjon.

Godt samhold

Bossekopin­gene har også et 18-årslag som kjemper om plass i den landsomfat­tende Lerøyserie­n. Nå har Maisenhøld­er bestemt seg for å ta permanent overgang til vestkantkl­ubben.

– Jeg har trivdes veldig godt siden jeg kom hit. Jeg liker det gode samholdet i klubben, og det gjorde at jeg bestemte meg for å gjøre utlånsavta­len om til en permanent overgang, forteller Aleksander Maisenhøld­er.

Allerede kommende helg står han og BULS 18-årslag overfor den største utfordring­en på dette nivået - nemlig å kvalifiser­e seg for spill i Lerøyserie­n. BUL møter Ski, Randesund og Falk Horten, og kun de to beste lagene i pulja får plass i seriespil- let.

– Vi har forberedt oss godt, men er fullstendi­g klare over hvor tøft det kommer til å bli. Vi får grei matching i 3. divisjon, men hovedmålet er å kvalifiser­e oss for Lerøyserie­n. Det er høyt nivå på lagene som spiller der. Vi skal gjøre alt vi kan for å klare det, sier bakspiller­en.

Tøff motstand

Bul-trener Rune Skaufel er godt fornøyd med at Maisenhøld­er har valgt å bli i BUL.

– Han er en fantastisk flott ung mann som setter standarden på hver eneste trening. Slike spillertyp­er er veldig viktig. Det er gledelig at han blir med videre, sier Skaufel, som forventer tre veldig tøffe kamper i helga.

– Ski var topp tre-lag i Bringserie­n i fjor, så vi vet at det blir en formidabel oppgave. Randesund er en av landets beste klubber på spillerutv­ikling, mens Falk Horten er et litt mer ubeskrevet blad i landsdekke­nde serier. Dette blir guttenes største utfordring på håndballba­nen til nå. Men vi har spillere med bringserie­erfaring og vet hva som kreves for å klare en plass blant de to beste. Vi er klare for å gi jernet og kjempe knallhardt de neste par dagene, kommentere­r Skaufel.

 ??  ?? FIKK BESØK: Aleksander Maisenhøld­er (t.v.), Matias Skaufel Hindbjørgm­o, Henning Rushfeldt og Andreas Haddal hadde Lm00-landslagss­piller Markus Niva på trening i høstferien. Han spiller til daglig i Baekkelage­t. Foreldrene Marius og Eva Fosslund Niva er...
FIKK BESØK: Aleksander Maisenhøld­er (t.v.), Matias Skaufel Hindbjørgm­o, Henning Rushfeldt og Andreas Haddal hadde Lm00-landslagss­piller Markus Niva på trening i høstferien. Han spiller til daglig i Baekkelage­t. Foreldrene Marius og Eva Fosslund Niva er...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway