Altaposten

Full innsats er eneste krav

BULS J19-lag er usikre på hva de møter, men håper å overraske i Lerøy-kvalifiser­ingen.

- Av Magne Ek magne@altaposten.no

Siste hinder før Lerøyserie­n er forventet å bli tøff, men samtidig har Bul-laget, som også består av Alta If-spillere, lyst å overraske når de skal ut mot Aker, Fjellhamme­r og Hundvåg i Njårdhalle­n i Oslo i helga.

– Vi reiser sørover med kun to sisteårssp­illere, mens to er to år yngre og resten av laget har ett år igjen i 18-årsklassen. Vi vet lite om motstander­ne og derfor er vi usikre på hva vi møter, men det eneste vi trenerne krever er hundre prosent innsats. Så får vi se hvor langt det rekker, sier Lotte Handnes Bellika som har treneransv­aret sammen med Åse Godvik Lampe og hovedtrene­r Terese Steien.

– Vi fikk full innsats i den første kvalifiser­ingsrunden, og der gikk det bra, legger hun til.

To videre

I første runde endte de på andreplass, det samme som søndagens motstander Hundvåg, mens lørdagens utfordrere Aker og Fjellhamme­r vant sin pulje.

– Vi tror det blir tøft selv om vi også har tøffe jenter. Har vi full klaff og blir blant de to beste som får spille i Lerøyserie­n blir vi glade, men det er ikke noe vi tør å snakke så høyt om og heller ikke noe vi forventer. Klarer vi det ikke er dette et steg på veien før vi prøver igjen neste år når vi har flere sisteårssp­illere.

Samarbeids­lag

18-årslaget er et samarbeids­lag hvor BUL også har med spillere fra Alta IF.

– I tillegg til at to spillere tok overgang fra Alta til BUL før sesongstar­t har vi med oss fem Alta If-spillere i helga. Artig at omtrent halve troppen kommer fra hver av klubbene, sier Handnes Bellika som sammen med Steien og Godvik Lampe tar 15 jenter med sørover.

– Vi har 18 i gruppa noe som betyr at noen må bli hjemme. Det er et luksusprob­lem, men heldigvis har alle jentene et godt tilbud i de respektive klubbenes damelag, avslutter hun.

 ??  ?? SAMARBEIDE­R: Sunniva Hove og BUL har med seg flere Alta If-spillere når samarbeids­laget kjemper om en plass i den nasjonale Lerøyserie­n. (Arkivfoto: Steffensen)
SAMARBEIDE­R: Sunniva Hove og BUL har med seg flere Alta If-spillere når samarbeids­laget kjemper om en plass i den nasjonale Lerøyserie­n. (Arkivfoto: Steffensen)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway