Altaposten

Trening med kølle

- Av Lars Richard Olsen

Når du ikke spiller golf, møter du en hel masse rare folk på de ulike golfbanene du besøker. En bane er for eksempel full av spøkelser. Her er du for å finne en helt spesiell kølle, men du må først hjelpe et spøkelse med noen aerender før du får kølla. Sånn er golf story.

Skurker

Det er som sagt ingen skurker eller helter som markerer seg i noen større grad i dette spillet, men når jeg tenker meg om er det faktisk en hel masse lugubre figurer her. På den første banen du starter å spille, er det en gangster som styrer det hele. Men han er nok god på bunnen? De fleste du møter opererer et sted i gråsonen, men den underfundi­ge humoren gjør at tonen er lystig hele veien. Etter hvert som du får spille for stadig større premier, får du også poeng som gjør at du kan utvikle din spillestil. Du kan slå lengre og kjøpe nytt utstyr og køller med pengene du tjener. Utseendet er også bra - som i et gammelt Nintendo-spill, med søte figurer og trivelige omgivelser.

 ??  ?? ENKELT: Du laerer fort hvordan du sikter deg inn mot hullene, men vind, bakkens helling og timing gjør det vanskelig å få til gode slag hele tiden.
ENKELT: Du laerer fort hvordan du sikter deg inn mot hullene, men vind, bakkens helling og timing gjør det vanskelig å få til gode slag hele tiden.
 ??  ??
 ??  ?? VARIASJON: Golf Story byr på flere baner med ulike utfordring­er. Ørken, fjell, vinterland­skap og en kirkegård er noen av dem.
VARIASJON: Golf Story byr på flere baner med ulike utfordring­er. Ørken, fjell, vinterland­skap og en kirkegård er noen av dem.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway