Altaposten

– Lover masse nye spennende innslag

Alta Musikkråd lover en rekke nyheter under den tradisjons­rike julekonser­ten.

- reiulf@altaposten.no Av Reiulf Grønnevik

Den første søndagen i desember blir det i tradisjone­n tro disket opp med flotte julesanger fra byens mange blandakor, damekor, mannskor og korps.

Flere solister og nye konstellas­joner

Det skjer 3. desember, og Mayliss Thomassen i Alta Musikkråd lover en rekke nyheter under den tradisjons­rike julekonser­ten, som har gått for fulle hus siden 1993.

– I år blir det masse nye spennende innslag. Jeg skal ikke fortelle alt som skal skje, men kan røpe at Kjetil Linnes skal synge sammen med koret Allsang Alta. I tillegg skal en rekke kor og korps opptre sammen, slik at det musikalske blir mer variert sammen med flere ulike solister, sier Thomassen, som minner om at det hele braker løs klokken 16.00 3. desember i kultursale­n.

Ti aktører på scenen

– Det er fullt hvert år, så de som vil komme i god gammeldags julestemni­ng, bør kjøpe billett så snart som mulig, lokker Thomassen.

Hun lover også noe helt nytt mellom de mange innslagene.

– Det er ti aktører som skal spre julens herlige toner i år og mellom disse skal vi også ha spennende innslag. Dette er noe helt nytt som vi ikke har hatt tidligere og hva det er vil jeg ikke røpe, sier Thomassen.

Små hjerteknus­ere

Denne gang er det Alta vocale, Alta mannskor, Alta motettkor, Allsang Alta og Losjekoret med fire korps som skal skape julestemni­ng.

– I tillegg skal en sanglekgru­ppe fra kulturskol­en by på flotte julenummer. Disse blir konsertens yngste deltakere og de vil helt klart smelte publikums hjerter, lover Thomassen.

 ??  ?? SYNGER FRAM JULENS TONER: Alta motettkor er et av flere kor som skal skape julestemni­ng under den tradisjons­rike julekonser­ten i kultursale­n. (Arkivfoto: Reiulf Grønnevik)
SYNGER FRAM JULENS TONER: Alta motettkor er et av flere kor som skal skape julestemni­ng under den tradisjons­rike julekonser­ten i kultursale­n. (Arkivfoto: Reiulf Grønnevik)
 ??  ?? STORE OG SMÅ: Julens vakre toner skal framføres av både stor og små. (Arkivfoto: Bernhard Hienerwade­l)
STORE OG SMÅ: Julens vakre toner skal framføres av både stor og små. (Arkivfoto: Bernhard Hienerwade­l)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway