Altaposten

Har ikke kommet til enighet

Det er fortsatt usikkert hvem som trener Alta If-herrene neste sesong.

- Av Karl Eirik Steffensen kalle@altaposten.no

– Det er dessverre ikke så mye nytt å melde. Vi er fortsatt i dialog med Rune Repvik og Vidar Johnsen om nye trenerkont­rakter, men har så langt ikke kommet til enighet, forteller Alta IFS kontorlede­r og sportslig koordinato­r Rune Berger.

Det er gjerne på denne årstida at ledelsen og de ansatte i fotballgru­ppa har mest å gjøre. Mange spillere har allerede forlenget sine kontrakter, men det er fortsatt en god del som står fritt til å flytte på seg ved årsskiftet. Klubben må dessuten få på plass økonomi, trenerteam og stake ut kursen videre.

– Alt dette henger sammen. Vi jobber hardt med å beholde våre eksisteren­de samarbeids­partnere, og samtidig prøve å få på plass noe nye. Økonomien bestemmer hvor mye vi kan bruke på trenerteam­et, den nåvaerende spillersta­llen og eventuelle nysignerin­ger. Det jobbes hardt her på kontoret i disse dager, fastslår Berger.

Det var ventet at Dag Andreas Balto og Maris Eltermanis ville gi klubben svar i forrige uke.

– De har begge fått kontraktsf­orslag, men vi er ikke kommet til enighet her heller. Vi er fortsatt i forhandlin­ger, sier Berger.

– Har dere satt en tidsfrist?

– Nei, vi har ingen eksakt dato for når vi må ha ja eller nei. Men på et gitt tidspunkt blir vi nødt til å få et endelig svar. Da må vi eventuelt se oss om etter andre alternativ­er, avslutter han.

 ??  ?? INGEN AVKLARING: Rune Repviks kontrakt går ut ved årsskiftet. (Foto: Steffensen)
INGEN AVKLARING: Rune Repviks kontrakt går ut ved årsskiftet. (Foto: Steffensen)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway