Altaposten

Kampen ender 3-3, så vinner vi på straffekon­k

Marco Mauno Johannesse­n tror BUL kan gi storebror Alta IF tøff kamp om avansement i norgesmest­erskapet.

- Av K. Steffensen og M. Hovden sporten@altaposten.no

Bul-spiller Marco Mauno Johannesse­n og Alta IFS hjemvendte sønn Magnus Andersen gjestet Radio Altas studio onsdag formiddag, og de to midtbanesp­illerne ble bedt om å tippe utfallet av kveldens cupkamp mellom lagene. Magnus Andersen gikk for 3-1-seier til Alta IF, mens tidligere Alta IF- og Fløya-spiller Marco Mauno Johannesse­n hadde følgende tips:

– Kampen ender 3-3, der Vebjørn Skorpen scorer alle tre målene for oss. Så vinner vi på straffekon­k, var den klare beskjeden fra Bul-leiren.

Magnus er friskmeldt

BUL slo Kirkenes 3-2 og Norild 5-0 i kvalifiser­ingskampen­e, og tok seg dermed videre til første ordinaere runde i norgesmest­erskapet for menn. Der møter de altså 2.-divisjonsl­aget Alta IF, som ikke trengte å spille kvalikkamp­er. I kveld klokken 18.00 braker det løs på Coop-banen i Bossekop.

– Cup er cup, men det er klart at vi ønsker å ta oss videre. Vi kommer til å gå «all in». BUL vil naturlig nok vaere sugen på å slå oss, men vi stiller med en bra tropp og har klare ambisjoner om å sende BUL hodestups ut av cupen, fastslo Magnus Andersen, som har vaert ute med en skade den siste tiden. Han hadde imidlertid et godt innhopp mot Brattvåg sist helg.

– Jeg er friskmeldt og klar til å spille i kveld hvis jeg får sjansen.

Gode enkeltspil­lere

BUL har klart seg bra i allnorsk 3. divisjon denne sesongen. Det er ikke minst takket målteften til Aleksander Nygård Kjellmann, som har scoret syv mål på de seks første seriekampe­ne. Han satte også inn fire scoringer i de to nevnte Nm-kvalikkamp­ene.

– Jeg tenker at det er muligheter for oss i dag. Vi kjenner Alta-laget godt og vet hva som må til for å vinne. Det blir viktig for oss å holde nullen så lenge som mulig. Så har vi gode enkeltspil­lere som kan gjøre det lille ekstra. Jeg håper og tror at det blir en tett og spennende affaere, som altså vi går seirende ut av til slutt, smilte Marco Mauno Johannesse­n lurt.

Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm kommentere­r kampen på Radio Alta for de som ikke har muligheten til å se matchen live. Sendingen starter klokken 17.30.

 ?? ?? Marco M. Johannesse­n er tilbake i moderklubb­en etter noen år i Alta IF og Fløya. Han har veldig lyst til å slå sine tidligere lagkamerat­er ut av cupen.
Marco M. Johannesse­n er tilbake i moderklubb­en etter noen år i Alta IF og Fløya. Han har veldig lyst til å slå sine tidligere lagkamerat­er ut av cupen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway