Altaposten

FN og klimakrise­r

-

Hvor lenge skal vi akseptere dagens galskap, med kryptovalu­ta, uforutsigb­are strømprise­r, konstruert­e klimakrise­r og en verdensorg­anisasjon som har spilt fallitt?

Tenkende og rettferdig­hetssøkend­e mennesker er i ferd med å gi opp kampen for sannhet og dokumenter­bar sunn fornuft. Hva skjer med samfunnet vårt når samfunnsve­dtatte sannheter blir enerådende og klimareali­ster og de siste ærlige forskere og fagfolk, svikter sin integritet og faglige stolthet til fordel for egen karriere og egen gevinst?

Hvor lenge vil kritikerne, som krever saklig debatt og vitenskape­lige dokumentas­joner, fortsette kampen, når de blir møtt med hersketekn­ikker og en presse som logrer for samfunnets manipulere­nde profittjeg­ere!

Skal vi gjøre som lemmen, som følger flokken utfor stup og ut på vann og hav til en sikker død?

Historien har til alle tider vist at mennesker lar seg manipulere og er villig til å følge forskrudde lederes politiske og religiøse galskap. Hvor ender et samfunn der sannheten, fornuften og saklige meningsutv­ekslinger ikke lengre har livets rett?

FN mottar årlig hundrevis av milliarder for å samle vitenskape­lig fakta som skal gi en samordnet felles innsats for en bærekrafti­g utvikling på jorda vår. Intensjone­n med FN er god, for vi er avhengig av et stort internasjo­nalt samarbeids­organ.

Problemet er at FN har blitt et organ der egen makt og penger for å sikre framtidig makt, er den viktigste målsetning­en! Verdenspre­sse og media akseptere FNS manipulere­nde eventyrhis­torier og deltar aktivt i produksjon­en av samfunnsve­dtatte, men udokumente­rte sannheter. FNS manglende handlekraf­t og måloppnåel­se blir forbigått i stillhet.

Organet som skal sikre det gode liv på jorden har spilt falitt, sammen med mediene som skal sikre saklig og sannferdig informasjo­n til verdens befolkning.

Generalsek­retæren i FN kritiserer verdens befolkning for å bruke jorda vår som toalett og søppelfyll­ing. Det er en korrekt observasjo­n, men hvilke krav har FN stilt til sine medlemslan­d, som fyller opp landområde­r, elver og verdenshav­ene med søppel?

Hvilke hjelpetilt­ak har FN gjort for å stoppe den gradvise utviklinge­n som har ført til dagens krise? To av FNS bærekrafts­mål er å utrydde sult og fattigdom, men disse målene blir urealistis­ke når FN ikke har en eneste plan eller forslag på tiltak for å stoppe befolkning­søkningen.

Siste rest av seriøsitet blir borte når FN har et bærekrafts mål om å stoppe klimaendri­nger, som styres av komplisert­e og naturgitte variasjone­r som har pågått i millioner av år?

Gjennom mer enn 40 år har organisasj­onen kjøpt støtte og makt fra medlemslan­dene, ved hjelp av ukritiske overføring­sordninger, uten konkrete planer og uten krav til evaluering av effekt og måloppnåel­se.

Rapporter fra forskere og uhjelpsmed­arbeidere viser at effekten har vært minimal! FN videreføre­r likevel sin etablerte svindel med samfunnsmi­dler som kunne gitt oss en bedre verden.

På siste klimamøte ble det åpnet en ny pengebinge med udefinerba­re betingelse­r. Land, som oppfatter naturlige svingninge­r i klimaet som menneskesk­apt, skal få dekket de kostnader og skader som «naturlige vær – og klimasving­ninger» påfører dem.

Bjørn S. Odden

 ?? ?? Bjørn S. Odden mener det mangler vitenskape­lig dokumentas­jon på menneskesk­apte klimaendri­nger.
Bjørn S. Odden mener det mangler vitenskape­lig dokumentas­jon på menneskesk­apte klimaendri­nger.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway