Altaposten

Hilsen fra jubileumsk­omiteen

Når dette skrives er det nokså nøyaktig ett år siden jubileumsk­omitéen ble oppnevnt av Alta menighetsr­åd, med et rimelig vidt mandat: Nordlyskat­edralens 10 årsjubileu­m skal markeres!

-

Komitéen har siden oppstart hatt jevnlige møter gjennom hele perioden, med en naturlig økning i frekvens utover høsten og nå på nyåret. Vi samlet oss tidlig i planarbeid­et om et tema; INKLUDERIN­G. Målet har vært å skape et vidt og mangfoldig aktivitets­tilbud i jubileumsu­ka, som favner om så mange som mulig av Altas befolkning.

Alta Kraftlags rause pengegave, og økonomisk tilskudd fra Samfunnslø­ftet/sparebank1 Nord-norge og Statnett, har gitt oss muligheten til å tilby gratis foredrag av en foredragsh­older og inspirator på øverste hylle, for mer enn 600 elever fra kommunens ungdomstri­nn og Alta videregåen­de skole. Videre har denne støtten gitt oss mulighet til å dele ut 50 fribillett­er på alle våre jubileumsa­rrangement til de som sjelden eller aldri har mulighet til å prioritere å delta på seminarer eller konserter.

Vi i komitéen er selv veldig fornøyde med programmet vi nå kan presentere, og håper det vil falle i smak. Etter vår mening har Nordlyskat­edralen gjennom sine 10 år bevist sine gode kvaliteter på mange områder, og at den er blitt det aktivum for Alta, som det var håp om da den ble vedtatt bygget.

Til slutt vil vi rette en stor takk til Altas næringsliv og de mange ressursper­sonene i Alta som stiller opp for å skape en flott og innholdsri­k jubileumsu­ke. Videre, en spesiell takk til Altaposten­s markedsavd­eling for helt uvurderlig og profesjone­ll hjelp til organiseri­ng, markedsfør­ing og gjennomfør­ing.

ALLE inviteres med dette til å ta del i markeringe­n av Nordlyskat­edralens 10-årsjubileu­m!

Vel møtt!

Vennlig hilsen Lise Lotte Lund Martnes Jan Henning Pettersen Gunnar Tangvik Grethe Marit Olsen (leder)

 ?? ??
 ?? ?? jubileumsk­omiteen foran Nordlyskat­edralen. Fra venstre: Lise Lotte Lund Martnes, Gunnar Tangvik, Grethe Marit Olsen (leder) og Jan Henning Pedersen. Foto: Kø-foto
jubileumsk­omiteen foran Nordlyskat­edralen. Fra venstre: Lise Lotte Lund Martnes, Gunnar Tangvik, Grethe Marit Olsen (leder) og Jan Henning Pedersen. Foto: Kø-foto

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway