Bergens Tidende

Branns ville scoringsta­ll har

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no MAGNUS WIKAN ROAR LYNGØY foto TOR HØVIK

– Det sier litt når en forsvarssp­iller blir kåret til banens beste, sier Vito Wormgoor.

Tidligere i sesongen kom Brannmålen­e tett som regnbyger i bergenssom­meren. Nå gjør de ikke det lenger. Etter 5–0-festen hjemme mot Stabæk for snart en måned siden, har Brann spilt fire seriekampe­r og en kvalifiser­ingskamp til Europaliga­en. Det har resultert i to mål.

Brann tapte 2–0 i bortekampe­n mot Stabæk forrige helg, spilte 0–0 mot Vålerenga for to uker siden og 1–1 runden før det, mot samme motstander som søndag. Målet i Sarpsborg i juni ble scoret av midtstoppe­r Vito Wormgoor, mens målet i 1–0-seieren borte mot Ruzomberok i Europa, ble scoret av Bismar Acosta i samme posisjon.

– Ikke bekymret

Mot Sarpsborg skapte Brann omtrent ikke noe som helst. Det som så ut til å ende med 0–0 og fortsatt 2. plass, endte på verst tenkelig måte med Sarpsborg-scoring langt inn overtiden.

– Jeg er ikke bekymret for formen vår, men vi må gjøre en bedre jobb fremover og skape flere sjanser. Det var ikke vår kveld, dette, sier Brann-kaptein Vito Wormgoor.

Han hadde en kjempetakl­ing før pause som hindret scoring, og han var Branns beste spiller.

– Det sier litt når en forsvars-

i spiller blir kåret til banens beste. Det er hyggelig å bli kåret til det, selvsagt, men jeg vil heller at vi skal score og at en angriper blir kåret til banens beste, sier midtstoppe­ren.

Branns trener sa dette etter kampen:

– Vi skaper for lite, innrømmer Lars Arne Nilsen.

– Vi hadde fortjent uavgjort, synes jeg. Det hadde vært viktig

 ??  ?? DEPPER: Brann-spillerne var langt nede etter det forsmedeli­ge 0–1-tapet mot Sarpsborg. Brann skapte omtrent ingenting i løpet av kampen.
DEPPER: Brann-spillerne var langt nede etter det forsmedeli­ge 0–1-tapet mot Sarpsborg. Brann skapte omtrent ingenting i løpet av kampen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway