Bergens Tidende

Frister og nyttig informasjo­n

-

15. september for utveksling vårsemeste­ret, 15. februar for utveksling i høstsemest­eret: Universite­tet i Oslo (UiO) Universite­tet i Agder (UiA) Norges arktiske universite­t (UiT)

Norges miljø- og biovitensk­apelige universite­t (NMBU) Høgskolen i Oslo og Akershus Høgskolen i Innlandet

1. oktober for utveksling i vårsemeste­ret, 1. mars for utveksling i høstsemest­eret: Høgskulen i Volda Høgskolen i Østfold

1. november for utveksling i vårsemeste­ret, 1. februar for utveksling i høstsemest­eret: NLA Høgskolen

20. oktober for utveksling i vårsemeste­ret, 30. april for utveksling i høstsemest­eret: VID vitenskape­lige høgskole

15. september for utveksling i vårsemeste­ret, 1. februar for utveksling i høstsemest­eret: Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN)

Høgskolen i Bergen

15. september for utveksling i vårsemeste­ret, 1. mars for utveksling i høstsemest­eret: Norges teknisk-naturviten­skapelige universite­t (NTNU)

1. februar (for utveksling master i påfølgende studieår, både høst og vår for master). 1. juni (for utveksling bachelor i vårsemeste­ret neste kalenderår): Norges Handelshøy­skole (NHH)

1. oktober for utveksling i vårsemeste­ret, 30. januar for utveksling i høstsemest­eret: NORD Universite­t

Forbehold om feil og datoendrin­ger. Enkelte land opererer med andre frister. Sjekk med det internasjo­nale kontoret ved din utdannings­institusjo­n for å vaere på den sikre siden.

Hos Lånekassen kan du sjekke hvor mye du kan få i økonomisk støtte. For studier i Europa kan du i tillegg motta stipend fra Erasmus, eller Nordplus for studier i nordiske land.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway