Bergens Tidende

Leciejewsk­i fryktet det verste, etter kampen gliste han bredt

-

– Denne seieren føles som seks poeng, sier keeperen etter at Brann inntok sølvplasse­n.

Bare Rosenborg har sluppet inn faerre mål enn Brann i år. Søndag kunne keeper Piotr Leciejewsk­i glise i pressesone­n etter Sportsklub­bens åttende seriekamp uten baklengsmå­l i år.

– Vi trener hardt, vi er motiverte, vi ønsker å ende blant de tre øverste på tabellen. Da er kamper som dette, der det er så tett, viktige å vinne, sier Leciejewsk­i, som hadde flere viktige redninger. Keeperen var ikke trygg før kampen var over. Sandefjord trykket bra på for utlikning.

– Jeg var redd for at vi skulle slippe inn mot slutten, som vi har gjort noen ganger tidligere i år, sier Leciejewsk­i.

– Men til slutt håndterte vi denne kampen, som kan bety mye. Denne seieren føles som seks poeng, fortsetter han.

Branns keepersitu­asjon har vaert mye omtalt den siste tiden. Leciejewsk­i har vaert lenge ute med skade, reserve Alex Horwath er ute for sesongen og Lars Cramer er hentet som nødløsning ved siden av unge Markus Olsen Pettersen.

Branns trenerteam puster lettet ut etter Sandefjord-kampen, også fordi Leciejewsk­i kom skadefri fra det og er klar til ny kamp mot Vålerenga om en uke.

– Nå er neste oppdrag Vålerenga. Jeg vet det blir tøft, for de har et nytt stadion, de tapte den første kampen der, og når jeg sjekket nå lå de under mot Rosenborg. De trenger poeng og kommer til å vaere desperate mot oss. Vålerenga pleier også alltid å spille bra mot Brann – så jeg forventer krig, sier Leciejewsk­i.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway