Bergens Tidende

Liverpool stoppet Manchester City

-

Et elektrisk Anfield hjalp Liverpool da Jürgen Klopps menn påførte Manchester City sesongens første serietap med 4-3 søndag.

hans om han kom seg gjennom kampen på en god måte.

Keeperdisk­usjonen i Liverpool er nok imidlertid ikke omme med det første, for etter 40 minutter dundret Leroy Sané ballen mot Karius’ naermeste hjørne.

Den tyske burvoktere­n maktet ikke å holde skuddet ute i det som må karakteris­eres som en keepertabb­e.

Eksplosjon

Lagene gikk til pause på

1-1, men like før timen var passert eksplodert­e både Liverpool-laget og Anfield-publikumme­t.

Roberto Firmino ble spilt gjennom av Oxlade Chamberlai­n, og i duell med John Stones var brasiliane­ren sterkest. I duell med Ederson i Citymålet valgte Firmino elegant å chippe ballen over sin landsmann og i mål.

Publikum hadde så vidt rukket å sette seg da Sadio Mané dundret ballen i tverrligge­ren, men kun sekunder senere lyktes det for senegalese­ren.

Han fikk ballen på rundt seksten meter og svarte med å måke den opp i krysset med venstrefot­en.

Det komplette marerittet ble et faktum for City-laget da Ederson etter 67 minutter sendte et utspill rett i beina på Mohamed Salah.

Egypteren takket for muligheten og sendte ballen i en bue over den brasilians­ke målvakten.

Bernardo Silva skapte en viss spenning i kampen med sin 2-4-scoring etter 84 minutter og Ilkay Gündogan satte igjen fyr på kampen med sin

3-4-scoring på overtid.

?? FOTO: PHIL NOBLE, REUTERS/NTB SCANPIX ?? FESTSTART: Alex Oxlade-Chamberlai­n har virkelig funnet tonen etter overgangen fra Arsenal. Han startet Anfield-festen med 1-0-målet tidlig i 1. omngang.
FOTO: PHIL NOBLE, REUTERS/NTB SCANPIX FESTSTART: Alex Oxlade-Chamberlai­n har virkelig funnet tonen etter overgangen fra Arsenal. Han startet Anfield-festen med 1-0-målet tidlig i 1. omngang.