Bergens Tidende

BT sender fem Brannkampe­r direkte

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no

Abonnerer du på BT, kan du glede deg til å se de fleste av vinterens Brann-kamper hos oss.

Bergens Tidende sender fem av vinterens Brann-kamper direkte på bt.no.

Fra årets første kamp på Kanariøyen­e, til generalprø­ven i Sogndal, får du se kampene eksklusivt på BTs nettsider.

– Vi er veldig glade for at vi har fått på plass denne avtalen slik at alle de som abonnerer på Bergens Tidende kan få sett disse kampene. Brann er et viktig satsingsom­rådet og da er det kjekt å kunne vise treningska­mpene til bergensern­e, sier nyhetslede­r på sport, Tore Nilssen.

Kampene sendes med Ballspark i forkant og etterkant av kampene, og blir selvsagt fulgt av kommentato­rer – noen av dem med Erik Huseklepp som ekspert.

– Vi har knyttet til oss Erik Huseklepp for den kommende sesongen. Han vil i tillegg til å kommentere enkelte kamper, jevnlig delta i Ballspark og Brann-podkasten til BT, forteller Nilssen.

Årets første Brann-kamp spilles mot slutten av lagets to uker lange Gran Canariaopp­hold, som startet onsdag. Da venter den svenske toppklubbe­n Elfsborg, forhåpentl­ig på godt gress under perfekte værforhold.

Som BT-abonnent får du se en Brann-kamp til, i tillegg til de fire før seriestart: Etter bare to serierunde­r er det spillepaus­e i eliteserie­n, og da møter Brann Sandnes Ulf til treningska­mp.

Som BT-abonnent kan du se alle kampene helt gratis.

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, synes det er positivt at supportern­e kan følge hvert spark på ballen gjennom vinteren.

– Dette er veldig positivt. Direktesen­dte treningska­mper gir publikum muligheten til å følge med oss frem mot seriestart, og det skaper både interesse for laget og god profilerin­g av Brann og våre draktsamar­beidspartn­ere, mener Johannesen.

Dette er treningska­mpene BT viser fremover:

29. januar, klokken 12.00: Brann – Elfsborg på Gran Canaria.

8. februar, klokken 14.00: Brann – Viking i Vestlandsh­allen.

24. februar, klokken 16.00: Brann – Åsane i Vestlandsh­allen.

3. mars, klokken 14: Sogndal – Brann på Fosshaugan­e Campus.

23. mars, klokken 14: Brann – Sandnes Ulf på Varden Amfi.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway