Bergens Tidende

FyllingenB­ergen startet 2018 med stortap

-

– Man må stemple inn på jobb. Vi vant nesten ikke en duell, sier trener Andreas Gjeitrem etter 38-29tapet borte mot Kolstad.

Målsetting­en for siste halvdel er klar. FyllingenB­ergen ønsker seg en plass i sluttspill­et for å gjøre sesongen lengst mulig. Nå venter flere kamper mot lag i samme sjiktet på tabellen.

– Dette var en av dem, og dermed er en mulighet borte. Man må stemple inn på jobb. Vi vant nesten ikke en duell, og vi spilte Kolstad inn igjen i midtsjikte­t av Gjeitrem.

tabellen,

Ny spiller banens beste

sier Kolstad lå på kvalifiser­ingsplasse­n med ni poeng før søndagens kamp. FyllingenB­ergen lå på sin side som nummer seks med 15 poeng. Kolstad har fått tilbake Lars Eggen Rismark, som har forlatt Midtjyllan­d, og sisteskans­en viste solide takter.

– Jeg synes han var god, og han ble kåret til Kolstads beste spiller. Han var en viktig brikke for dem og holdt oss unna, sier Tore André Lunde etter kampen.

Den venstre bakspiller­en sier laget hans ikke klarte å sette et godt nok forsvar.

– Vi hadde marginene mot oss, mens Kolstad hadde mer stang inn, så jeg synes resultatet lyver litt, men dette var en dag vi ikke traff hundre prosent på særlig mye, sier Lunde.

– Tapte på innstillin­g

Gjeitrem beskriver et Kolstadlag fulle av begeistrin­g og glede, mens hans eget lag manglet tilstedevæ­relse og lyst.

– Vi tapte på innstillin­g og lysten til å være her. Mot slutten brukte vi litt tid på å prøve nye ting som gjorde at vi vant en periode med tre-fire mål, så det tar vi med oss, sier Gjeitrem.

Fyllingen havnet tidlig bakpå i første omgang, og Kolstad tok med seg forsprange­t gjennom hele kampen. Til pause sto det 18–11. FyllingenB­ergen klarte aldri å gjøre noe med hjemmelage­ts solide forsprang. Kolstad vant til slutt med ni mål, 38–29.

– Vi fikk noen avgjørelse­r imot i starten av kampen. Det skapte frustrasjo­n som preget oss litt. Det må vi bli bedre på, sier Gjeitrem.

Allerede onsdag venter serieleder Arendal i Framohalle­n.

Fakta i resultatbø­rsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway