Bergens Tidende

Besøkte Brøndbos bilopphogg­eri

-

Statsminis­ter Erna Solberg gjestet Bjarne Brøndbos bilopphogg­eri på Skage mandag, før hun ble med DDEvokalis­ten hjem på middag.

Erna Solberg fløy i går nordover på et todagers besøk til det tidligere Nord-Trøndelag.

Brøndbos bilopphogg­eri

Sammen med flere lokale Høyre-politikere besøkte hun DDE-vokalist og ferskt Høyre-medlem, Bjarne Brøndbos bilopphogg­eri på Skage i Namdalen.

– Vi er en bransje som tidligere hadde et noe frynsete rykte. Folk forbandt bilopphogg­eri med Olsenbande­n og Dynamitt-Harry. Men vi har satt oss som mål å snu dette, og jeg tror bransjen er i ferd med å lykkes, sa Brøndbo, ifølge Namdalsavi­sa.

– Fretex for biler

Brøndbos bilopphogg­eri er ifølge lokalavise­n blitt trukket frem av mange som en bransjeakt­ør som både tenker fremover og miljørette­t.

53-åringen var tidligere medlem av Arbeiderpa­rtiet, men valgte i fjor sommer å skifte side. Han hadde allerede i 2013 stått frem som Høyre-venn, men meldte seg i fjor inn i Solbergs parti fordi han er bekymret for fagbevegel­sens detaljstyr­ing av Ap i enkelte saker.

Dermed var det kanskje naturlig å si ja da statsminis­teren inviterte seg selv til en matbit hjemme hos Brøndbo, ledaget av noen trønderske toner, skriver avisen.

NTB

 ?? FOTO: BJØRN TORE NESS, NAMDALSAVI­SA/SCANPIX ?? TRØNDERBES­ØK: I går besøkte statsminis­ter Erna Solberg DDE-vokalist – og ferskt Høyre-medlem – Bjarne Brøndbos bilopphogg­eri.
FOTO: BJØRN TORE NESS, NAMDALSAVI­SA/SCANPIX TRØNDERBES­ØK: I går besøkte statsminis­ter Erna Solberg DDE-vokalist – og ferskt Høyre-medlem – Bjarne Brøndbos bilopphogg­eri.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway