Bergens Tidende

Børven trolig til Odd

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no ANDERS PAMER OG NTB

Torgeir Børven forlater Brann til fordel for Odd, melder Varden.

– Ingen kommentar, sa Odddirektø­r Einar Håndlykken om saken til TA lørdag.

Børven selv og hans agent Kent Karlsen har ikke besvart BTs henvendels­er lørdag. Det samme gjelder Odd-sjef Håndlykken.

Branns sportssjef Rune Soltvedt ønsker ikke å kommentere saken overfor BT.

Agent på Brann-trening

Børvens agent, Kent Karlsen, har vaert til stede på Brann-trening i Marbella denne uken, stedet Brann har vaert på treningsle­ir. Slik det ser ut nå var tirsdagens treningska­mp mot Puskas Akademia det siste Børven gjorde i Brann-drakt.

Spissen fra Øystese ble først hentet på lån til Brann sommeren 2016. Høstsesong­en ble ingen suksess for spissen, men Rune Soltvedt valgte likevel å hente ham permanent i fjor vinter.

Vil beholde Skålevik

Den siste tiden har Børven flere ganger uttalt seg kritisk til Branns spissjakt, og har tydelig gitt uttrykk for at han mener Brann er godt nok skodd med ham, Steffen Lie Skålevik og Azar Karadas.

– Hvis det blir for mye konkurrans­e, kan det tippe andre veien. Jeg tror ikke det er vits i å ha så mange flere enn tre, sa Børven til BT tidligere i februar.

Når Børven nå ser ut til å forsvinne, virker det så godt som sikkert at Skålevik ikke blir solgt til Aalesund, der han har vaert sterkt ønsket. Fredag kom det frem at Brann har avslått nok et bud på Skålevik fra sunnmøring­ene.

– Steffen skal vi ha, slo trener Lars Arne Nilsen fast da.

Brann forsøkte å hente angriperen Daniel Chima Chukwu tidligere i uken, men Chukwu valgte å gå til Molde.

Børven scoret tre mål i Eliteserie­n for Brann sist sesong. Han spilte for Odd fra 2009 til 2012. Han har også vaert innom Vålerenga og Twente.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway