Bergens Tidende

– Det er rørende å se at så mange bryr seg

- BENEDICTE A. BAKKEN benedicte.andersen.bakken@bt.no foto TOR HØVIK

Sverre Lunde Pedersen og Sindre Henriksen fikk ellevill mottakelse i Bergen.

Etter et døgn på reise satte Sverre Lunde Pedersen og Sindre Henriksen beina bergensk jord. At de var slitne etter den lange reisen måtte de fint legge til side, for på Flesland ventet over 200 mennesker for å ønske OL-heltene velkommen hjem.

– Jeg mister nesten pusten her, det er så mange klemmer. Det er helt sykt, sier en smilende Sindre Henriksen.

Familie, venner, Fana IL og andre som ville ha et glimt av gullgutten­e onsdag kveld. Til og med buekorps var med i velkomstko­miteen, og det satte Henriksen pris på.

– Jeg er jo buekorpsgu­tt og har gått i Sandviken hele mitt liv, så det er stort å se at de stiller opp og bryr seg. Det var merkelig da jeg kom ut og hørte trommene, og så hele gjengen her. Det var et stolt øyeblikk, sier Henriksen som måtte få spille en liten trommesolo før han forlot flyplassen.

– Rørende

– Først og fremst begynte jeg bare å smile og le litt. Det var veldig kjekt å se, og er et minne som jeg kommer til å huske lenge, sier Pedersen.

Osingen smilte fra øre til øre, og la ikke skjul på at det betydde mye for ham å komme hjem til en slik mottakelse.

– Det er veldig stor stas å se at vi blir satt pris på og blir tatt imot slik på en mandagskve­ld. Det betyr mye. Det er rørende å se at det er så mange som bryr seg og heier på oss, sier Pedersen som har fått med seg hvordan OL-sendingene har vaert i klubbhuset til Fana Idrettslag.

– Vi har alltid hatt et kjempe-

 ??  ?? Gullgutten­e Sindre Henriksen og Sverre Lunde Pedersen ble møtt av familie, kjaereste, venner, buekorps, ordfører og en svaer velkomstko­mité da de ankom Flesland mandag k
Gullgutten­e Sindre Henriksen og Sverre Lunde Pedersen ble møtt av familie, kjaereste, venner, buekorps, ordfører og en svaer velkomstko­mité da de ankom Flesland mandag k
 ??  ?? VARM VELKOMST:
VARM VELKOMST:

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway