Bergens Tidende

Scott Westgarth døde etter seier

-

BOKSING: Den britiske bokseren Scott Westgarth (31) døde søndag etter å ha vunnet en kamp mot Dec Spellman i lett tungvekt lørdag kveld. Westgarth følte seg uvel etter kampen og ble i all hast sendt til sykehus. Han ble erklaert død tidlig søndag morgen. –Gud bevare Scott Westgarth. Jeg har ikke ord. sa boksepromo­tor Stefy Bull på Twitter. OL: Kort tid etter at OL i Pyeongchan­g er over kommer påstander om sabotasje under både åpnings- og avslutning­sseremonie­n. Den svenske avisen Aftonblade­t siterer den amerikansk­e avisen Washington Post på at det er mistanke om et cyberangre­p utført av russiske spioner som gjorde at en stor del av billettene til seremonien­e ikke ble tatt i bruk. «Under åpningsser­emonien lå OLs hjemmeside nede og flere besøkende kunne ikke hente ut sine billetter, noe som førte til flere tomme seter», skriver avisen. Flere hundre datamaskin­er skal ha blitt hacket, og Washington Post skriver at spionene skal ha forsøkt å få det til å se ut som angrepet kom fra Nord-Korea. FOTBALL: Det europeiske fotballfor­bundet (Uefa) har avvist et ønske fra Jersey om å bli forbundets

56. medlem og ha et internasjo­nalt fotballand­slag. Jersey er en av øyene mellom Storbritan­nia og Frankrike og har rundt

100.000 innbyggere.

Foran det å vaere manager er jeg et menneske. De (FA) vet at jeg alltid vil baere den gule sløyfen. Dette handler ikke om politikk, men om demokrati. Det handler om å hjelpe folk som ikke har gjort noen verdens ting galt.

 ?? FOTO: REUTERS ?? AVSLUTNING­SSEREMONI: Det var ledige seter på tribunene under OLs avslutning­sseremoni.
FOTO: REUTERS AVSLUTNING­SSEREMONI: Det var ledige seter på tribunene under OLs avslutning­sseremoni.
 ??  ?? seere hadde stått opp søndag morgen for å følge Marit Bjørgens historiske OL-gull på tremila på TVNorge. Da ga en seerandel på hele93 prosent. Andelen ble den høyeste på en enkelt øvelse i årets OL. Mennenes femmil lørdag morgen en time tidligere ble fulgt av407.000. Det ga en andel på88 prosent.
seere hadde stått opp søndag morgen for å følge Marit Bjørgens historiske OL-gull på tremila på TVNorge. Da ga en seerandel på hele93 prosent. Andelen ble den høyeste på en enkelt øvelse i årets OL. Mennenes femmil lørdag morgen en time tidligere ble fulgt av407.000. Det ga en andel på88 prosent.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway