Bergens Tidende

Fyllingen med storseier borte

- BENEDICTE A. BAKKEN benedicte.andersen.bakken@bt.no

– Noe av det beste vi har gjort noen gang, sier Andreas Gjeitrem om 34-26-seieren borte over Baekkelage­t.

FyllingenB­ergen fortsatte flyten etter seier over Baekkelage­t onsdag. Dersom man regner med europacupe­n, har ikke bergensern­e tapt på fem kamper.

– I tillegg er det dobbelt borteseier, i kamper hvor vi har spilt motstander­ne ut av hallen. Det gjør godt, sier FyllingenB­ergen-treneren som refererer til seieren over Haslum tidligere i februar.

FyllingenB­ergen vant med åtte mål, i en kamp hvor de ble flere nummer for stor for laget som ligger rett under dem på tabellen.

Men selv i en kamp hvor det var få feil å peke på, hadde FyllingenB­ergen en liten periode i starten av 1. omgang hvor Gjeitrem ikke var helt fornøyd. Baekkelage­t fikk inn noen lette scoringer.

– Men selv i de minuttene der, klarte vi å justere spillet uten å ta timeout, og uten å få noen panikksitu­asjon. Vi gikk inn og fikk betalt med én gang, sier Gjeitrem.

Resten av 1. omgang dominerte FyllingenB­ergen. Til pause ledet de med åtte mål.

I 2. omgang fortsatte FyllingenB­ergen å styre kampen. Som i 1. omgang kontret de Baekkelage­t i senk, og satte det meste. Da de etter ti minutter ledet komfortabe­lt 26–18, senket FyllingenB­ergen-spillerne konsentras­jonen noen hakk. Det utnyttet Baekkelage­t, men FyllingenB­ergen var raske med å komme tilbake i kampen.

– Vi hadde strålende målvakts- og forsvarssp­ill, i tillegg til at kontringss­pillet satt, oppsummere­r Gjeitrem.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway