Bergens Tidende

Vesten har allerede ødelagt Irak og Libya

-

med lakeier som Myksvoll gjør sitt ytterste for å overbevise oss om fortreffel­igheten av vestlig innsats rundt omkring.

FØR GALSKAPEN STARTET, var det mange som stilte spørsmålet: «Hva er alternativ­et til Assad?» Underforst­ått, det fantes ikke noe alternativ.

Men Vesten har funnet dem. Gruppering­er som ellers går under navnet terroriste­r, blir støttet og bevaepnet, den eneste betingelse­n er at de vil bekjempe Assad.

OG VI VANLIGE

mennesker, som forsøker å danne oss et inntrykk av galskapen, Assad, motstander­ne og stormakten­es spill, blir daglig foret med sannheter, halvsannhe­ter og løgner i en salig blanding.

Ikke vet jeg hva som er den hele sannheten, men det jeg vet er at BTs dekning, og vestlige mediers generelle dekning, er helt bak mål. For det er ikke slik at russiske bomber er verre enn de amerikansk­e. Det er ikke slik at sivile kun blir drept av den ene siden. Og viktigst av alt: Det er ikke slik at Vesten har noe der å gjøre i det hele tatt. BEKLAGER Å MÅTTE si det, men dere driver med ensidig og løgnaktig nyhetsinfo­rmasjon i Bergens største avis. Jeg finner faktisk mye bedre dekning av galskapen på sosiale medier.

Det er ikke slik at jeg ikke kan lese andres oppfatning­er av en konflikt, men Myksvolls kommentar, med oppfordrin­g til Vesten om å bombe Damaskus, er dråpen som får det til å flyte over.

Som en vanlig borger er det ikke så mye man kan gjøre med det, men en liten dråpe kommer her: Jeg vil med dette si opp mitt abonnement på avisen.

 ?? FOTO: HASSAN AMMAR, TT / SCANPIX ?? SYRIA: Propaganda­apparatet fra vestlige medier med lakeier som BTs Morten Myksvoll gjør sitt ytterste for å overbevise oss om fortreffel­igheten av vestlig innsats rundt omkring, skriver innsendere­n.
FOTO: HASSAN AMMAR, TT / SCANPIX SYRIA: Propaganda­apparatet fra vestlige medier med lakeier som BTs Morten Myksvoll gjør sitt ytterste for å overbevise oss om fortreffel­igheten av vestlig innsats rundt omkring, skriver innsendere­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway