Bergens Tidende

Har fått nytt tilbud fra Brann

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no

Gilli Rólantsson er ønsket av Odd. Nå har Brann reagert for å beholde kantspille­ren.

Gilli Rólantsson har mottatt et nytt forslag til kontraktsf­orlengelse Brann.

25-åringen fra Faerøyene avslo før jul tre tilbud fra Brann, da klubben ikke ville forbedre landslagss­pillerens betingelse­r.

Etter en vinter der Rólantsson har vaert skadefri og hardtarbei­dende, har Brann nå kommet spilleren i møte med et nytt, bedre tilbud.

– Ingen kommentar

Gilli Rólantsson har henvist alt snakk om egen fotballfre­mtid til agent Annfinn Gaard.

– Jeg har ingen kommentare­r til dette, sier Gaard om tilbudet fra Brann.

Branns sportssjef Rune Soltvedt ønsker ikke å uttale seg om BTs opplysning­er.

I desember snakket Rólantsson. Da var han tydelig om at han ikke var kravstor overfor Brann, og sa det ikke var hans ønske å forlate klubben.

– Vi snakker ikke om at jeg skal ha flere millioner kroner, det er snakk om «peanuts». Nesten ingenting, sa Rólantsson da.

Tilbudene fra Brann skal, økonomisk, ha utgjort liten forskjell fra det Rólantsson tjener i dag. Han er ikke blant Branns best betalte spillere.

– Jeg synes det skal vaere litt forbedring i tilbudene fra dem. Det skal ikke vaere det samme som jeg har nå. Jeg blir 25 år og går inn i det som skal vaere mine beste fotballår

Lite optimalt

fra Det var fredag avisen Varden kunne melde om Odd-interesse for Rólantsson. Klubben fra Skien har blinket seg ut Rólantsson som et mulig vingkjøp, men Brann ser det som svaert lite optimalt å slippe ham til en tøff konkurrent med håp om å kjempe i tetsjiktet med Brann. Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har latt seg imponere av Rólantsson i Branns 4-3-3-formasjon – en fotball ikke ulik den Fagermo står for.

Men da BT spurte Oddtrenere­n om han skulle hente kantspille­r fra Brann tidligere i uken, lød svaret slik:

– Hvem skulle det vaert? Vi har hentet Børven, kan ikke hente flere fra Brann da

Lørdag var Rólantsson med Brann-troppen som skulle spille kamp mot Ranheim, men grunnet baneforhol­dene ble serieåpnin­gen utsatt.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway