Bergens Tidende

Trening i stedet for kamp

- JOAR OFFERDAL VATLESTAD joar.offerdal.vatlestad@bt.no

Knappe 20 timer etter den avlyste serieåpnin­gen spilte Brann fotball på en noe uvant bane.

– Her på Møhlenpris var forholdene nydelige, sier Branntrene­r Lars Arne Nilsen.

Lørdagens serieåpnin­g mot Ranheim ble ikke slik noen hadde håpet. Baneforhol­dene på Extra Arena ble vurdert som farlige for spillerne og kampen ble avlyst.

Søndag ettermidda­g var Brann tilbake i trening. Denne gang på Møhlenpris, siden Nymark og Vestlandsh­allen var opptatte med turneringe­r.

– Vi fikk oss en fin økt, sier Kasper Skaanes.

– Utrolig spesielt

Brann støttet dommerens avgjørelse om å utsette kampen, og Nilsen roser spillernes profesjona­litet.

– De var overrasken­de sprudlende og i fint humør. De er proffe gutter og håndterte det fint, sier Nilsen etter spilløkten på Møhlenpris.

– Alle synes det var kjipt da vi først hadde reist til Trondheim, men man får gjøre det beste ut av det og ta dem når vi reiser opp igjen, sier Skaanes.

Sivert skildrer spesiell.

– Det var utrolig spesielt å forberede seg på kamp i bussen, for så å ikke få spille. Hodet var helt forvirret, sier Nilsen.

Heltne Nilsen opplevelse­n som

– Delt diskusjon

Lørdagens utsettelse av serieåpnin­gen har igjen skapt debatt rundt når Eliteserie­n bør starte.

Lars Arne Nilsen lar andre ta seg av den diskusjone­n.

–Men det var en kjedelig start for Eliteserie­n, og det var kjedelig for oss å reise opp dit uten å spille. Det burde vaert unngått, sier Branntrene­ren.

 ??  ?? – KJEDELIG START: Lars Arne Nilsen lar diskusjone­n om når Eliteserie­n skal starte vaere opp til andre. – Men det var en kjedelig start for Eliteserie­n, sier Brann-treneren.
– KJEDELIG START: Lars Arne Nilsen lar diskusjone­n om når Eliteserie­n skal starte vaere opp til andre. – Men det var en kjedelig start for Eliteserie­n, sier Brann-treneren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway