Bergens Tidende

– Tror ikke City ønsket seg Liverpool

-

Godbitene står i kø etter at mesterliga­ens kvartfinal­er ble trukket. Liverpool møter serieleder Manchester City.

Juventus – Real Madrid (repriseopp­gjør av fjorårets finale) og Liverpool – Manchester City stikker seg ut som de virkelige godbitene i kvartfinal­en.

Manchester City styrer mot et suverent seriegull i Premier League, og har kun ett tap så langt denne sesongen. Det kom betimelig nok mot nettopp Liverpool på Anfield da Merseyside-laget vant 4-3.

– Vi har tapt én gang mot dem og vunnet én gang i ligaen. Jeg tror ikke de tenkte foran trekningen at Liverpool var det beste de kunne få. Det er et tegn på hvor sterke vi kan vaere, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

I kvartfinal­en fikk Liverpool hjemmekamp først,

Real Madrid ble i fjor første lag som har forsvart tittelen i den gjeveste europacupe­n siden 1990. Det greide spanjolene ved å slå Juventus 4-1 i finalen i Cardiff. Nå skal Zinedine Zidanes menn prøve å oppnå tre strake titler, men igjen er trenerens tidligere klubb i veien.

De to øvrige kampene er Sevilla – Bayern München og Barcelona – Roma. Det betyr at ingen av de tre spanske lagene møtes innbyrdes.

Sevilla – Bayern og Juventus – Real Madrid spilles 3. april med returoppgj­ør 11. april, mens Barcelona – Roma og Liverpool – Manchester City spilles 4. april med returkamp 10. april.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway