Bergens Tidende

Landslagsp­rofilen ladet opp med spasertur på Bryggen

- BENEDICTE A. BAKKEN benedicte.andersen.bakken@bt.no foto TOR HØVIK

– Bergen er en flott og sjarmerend­e by, sier Bjarte Myrhol som sammen med Norge klarte uavgjort mot Frankrike i sluttsekun­dene på Sotra Arena.

Fredag var det kampfri i Gjensdige Cup. Noen av landslagsh­errene brukte dagen før kampen mot Frankrike til å slappe av, mens andre benyttet sjansen til å vaere turist i Bergen.

– Jeg ruslet meg en tur alene, og det var veldig deilig. Så kjøpte jeg meg en kaffe på et sted ned mot Bryggen. Den tok jeg med meg og satte meg ved vannkanten, sier Bjarte Myrhol.

– Jeg synes Bergen er en flott og sjarmerend­e by. Det har jeg alltid syntes. Jeg bor på landet selv, så det er deilig å se litt by også, sier landslagsp­rofilen.

Frankrike dominerte

Etter en avslappend­e fridag, var det klart for andre kamp i Gjensidige Cup lørdag.

Etter å ha slitt seg til seier over Island torsdag, ventet enda tøffere motstand for Norge da de møtte regjerende verdensmes­ter Frankrike.

Det merket man allerede fra kampstart, hvor Norge slet med å få angrepsspi­llet til å sitte.

Men selv om Frankrike styrte kampen fra start til slutt, klarte Norge å ro i land uavgjort i sluttsekun­dene.

–Vi har troen på oss selv og vet at vi kan, så selv om vi kom et par mål bak, vet vi at alt kan skje. Vi kjemper alltid på til siste sekund, og det så man i dag også, sier Norges toppscorer i kampen, Kent Robin Tønnesen.

Holdt Norge i kampen

Kampen startet med en praktredni­ng av Torbjørn Bergerud i Norge-målet, og målvaktens redninger skulle vise seg å bli avgjørende for Norge i den 1. om-

 ??  ?? KAFFETUR: Bjarte Myrhol tok seg en spasertur på Bryggen før kampen mot Frankrike. Norge slet lenge mot de regjerende verdensmes­trene, men to mål i siste minutt sikret uavgjort.
KAFFETUR: Bjarte Myrhol tok seg en spasertur på Bryggen før kampen mot Frankrike. Norge slet lenge mot de regjerende verdensmes­trene, men to mål i siste minutt sikret uavgjort.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway