Bergens Tidende

Mjelde: – Vi må tåle å tape for et bedre lag

- BENEDICTE A. BAKKEN benedicte.andersen.bakken@bt.no

Åsane-trener Mons Ivar Mjelde var ikke fornøyd med at laget hans raknet etter 2–0.

Åsane gikk på en smell da de gjestet Viking søndag (0-4). At kampen skulle ende i tap for Åsane var ingen bombe mener Mons Ivar Mjelde.

– Vi må tåle å tape for et bedre lag. De har litt mer kvalitet enn oss, og det må vi bare erkjenne, sier Åsane-treneren.

Holdt nesten nullen

For det var ikke selve tapet som bekymret Mjelde etter kampen. Det var det som skjedde etter 2–0 som ga Åsane-treneren hodebry.

Åsane hadde som mål å holde nullen i 1. omgang. Det så de også ut til å klare, helt til Zlatko Tripic sendte Viking i ledelsen i omgangens siste sekund.

– Jeg var veldig fornøyd med det vi gjorde i 1. omgang før målet. Hadde vi gått til pause på 0–0, hadde det vaert perfekt. Det ville gitt oss noe inn mot 2. omgang, sier Mjelde og legger til:

– Det er så surt som det går an. Det kan hende at det preget spillerne da de gikk til pause, for de hadde fått kampen inn i det sporet de ønsket og hadde det vaert 0–0, ville muligheten­e levd.

Raknet etter 2–0

Istedenfor gikk Mjelde og Åsane til pause med ett baklengsmå­l. Og da Tommy Høiland økte til 2–0 etter pause raknet bergensern­e.

–Da vi fikk et mål rett før pause, og så et rett etter, slo vi sprekker. Det skuffet meg litt, påpeker Mjelde.

– Vi var ikke bra etter 2–0 i det hele tatt. Da datt vi sammen rett og slett. Hadde vi tapt 2–0, hadde det vaert greit. Men å tape 4–0 er ikke bra. Jeg hadde ønsket at vi hadde gitt de litt mer kamp etter 2–0.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway