Semifinale­tap for Mjelde og Chelsea

-

Chelsea tok ledelsen, men tapte 1-3 i semifinale­n i mesterliga­en.

Caroline Graham Hansen og Wolfsburg tok dermed første stikk i London.

Mjelde spilte hele kampen i Chelseas midtforsva­r og fikk se lagvenninn­e Ji So-yun gi laget ledelsen etter kun tre minutter.

Borteseier

Wolfsburg svarte imidlertid etter 18 minutter da islandske Sara Gunnarsdot­tir utlignet til 1-1. Et selvmål av Millie Bright etter 43 minutter sørget for at Hansens lag gikk til pause med ledelse.

Lara Dickenmann økte til 3-1 etter 66 minutter. Det gjør at Wolfsburg har et strålende utgangspun­kt før hjemmeoppg­jøret.

Caroline Graham Hansen ble tatt av banen etter 78 minutter

Norge har ytterliger­e to innslag hos de to lagene, men Maria Thorisdott­ir (Chelsea) og Bergens-jenten Kristine Minde (Wolfsburg) var ikke med søndag. Thorisdott­ir er skadd, mens Minde ikke er spillebere­ttiget i mesterliga­en for den tyske klubben.

Lyon med uavgjort

Ada Hegerberg måtte for annen mesterliga­kamp på rad gå målløs av banen, men Lyon har et godt utgangspun­kt etter 0-0 borte mot Manchester City.

Det var gjestene fra Lyon som dominerte semifinale­n i Manchester med 24-5 i avslutning­er, men de aller fleste endte utenfor eller ble blokkert.

Lyon slo ut Manchester City i fjorårets semifinale og gjør det mer enn gjerne igjen.