Bergens Tidende

Nesten en cupbombe

- BENEDICTE A. BAKKEN benedicte.andersen.bakken@bt.no

Kampen mellom Lysekloste­r og Haugesund (1-2) kunne fort blitt en cupbombe. – De er et godt lag, svarer Haugesund-treneren.

Det lå lenge en cupbombe i luften i oppgjøret mellom Lysekloste­r og Haugesund. For spillerne fra Lysefjorde­n gikk ut med maskinerie­t i full gang, mens Haugesund virket å ha senket skuldrene.

– Jeg er egentlig mest skuffet, faktisk. Når jeg kommer hjem er jeg sikkert mer stolt. Men jeg synes guttene leverte så bra at de hadde fortjent å gå til tredje runde i cupen, sier Lysekloste­r-trener Ruben Hetlevik etter tapet.

Mot spillets gang, fikk Ibrahima Kone sendt Haugesund i føringen i det 38. minutt.

– Det var litt surt, for vi følte vi hadde god kontroll. Så gjorde vi noen personlige feil og da blir man straffet mot slike lag som dette. Så det er bare å ta laerdom av det og jobbe videre, sier Lysekloste­rkaptein Mats Walberg.

Kristoffer Velde økte bortelaget­s ledelse til 2-0 etter 56 minutter.

Det skal åpenbart mer enn to kalddusjer til for å svekke motet hos Lysekloste­r-spillerne. For kun fem minutter etter Haugesund sin fulltreffe­r, satte fikk vertene endelig sin redusering, da Stian Dyngeland satte inn 2–1.

– Vi spilte en veldig god fotballkam­p mot et fysisk lag. Vi spilte de ut i flere deler av kampen, og jeg synes vi hadde fortjent mer enn vi fikk, sier Hetlevik.

– Jeg mener vi burde vunnet. Vi var et bedre lag enn Haugesund i 87 minutter, sier han.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway