Bergens Tidende

Arna-Bjørnars toppscorer: – Jeg er lei av slike kamper

- JOAR OFFERDAL VATLESTAD joar.offerdal.vatlestad@bt.no

fire siste kampene.

Lisa Naalsund satte sitt sjette for sesongen, men Arna-Bjørnar måtte igjen se poeng ryke.

Arna-Bjørnar har hatt en trasig periode med ett poeng på sine tre siste kamper. Mot Kolbotn styrte hjemmelage­t det meste, men klarte ikke å punktere kampen.

– Veldig frustreren­de. Vi har egentlig alt spill og mange sjanser til å avgjøre, så scorer Kolbotn på sin ene sjanse. Utrolig kjedelig, jeg er lei slike kamper nå, sier Naalsund.

Dårlig bane

Etter en rolig åpning smalt det fra hjemmelage­t. Naalsund satte sitt sjette på like mange kamper. Arna-Bjørnar kom seg til flere avslutning­er i den første omgangen, men et oppofrende Kolbotn blokkerte naermest på ishockeyvi­s. 1–0 til pause.

– Første omgang var grei. Vi prøvde å spille litt mye på en bane som ikke er optimal, og spilte på oss noen farlighete­r. Vi skal ikke skylde på banen, men det humper og spretter mye, og vi trener mest på kunstgress, sier Vilde Bøe Risa, som ble kåret til hjemmelage­ts beste spiller.

Hjemmelage­t styrte enda mer etter hvilen. Etter timen spilt smalt det i treverket til Kolbotn etter skudd fra Risa, og fire minutter senere skjedde det samme i andre enden av banen. Skuddet fra tretti meter gikk rett til vaers og returen satte Ingrid Elvebakken enkelt i mål, 1–1.

– Et skudd fra intet i tverrligge­ren og så blir det mål. Det er fortvilend­e, rett og slett, sier Arna-Bjørnar-trener Morten Røssland.

Mer enn tilfeldigh­eter

På overtid var innbytter Thea Bjelde centimeter fra å bli den store helten. hun var raskest på ballen i bakrommet, men avslutning­en gikk til side for mål. Samme spiller fikk muligheten igjen like etter, men skuddet ble nok en gang blokkert. Dermed ble

 ?? ARKIVFOTO: MARITA AAREKOL ?? SISTE RESULTATER: 2–2 mot Stabaek, 1–2 hjemme mot Sandviken (bildet), 2–1 borte mot Lyn og 1–1 mot Kolbotn er fasiten for Arna-Bjørnar på de
ARKIVFOTO: MARITA AAREKOL SISTE RESULTATER: 2–2 mot Stabaek, 1–2 hjemme mot Sandviken (bildet), 2–1 borte mot Lyn og 1–1 mot Kolbotn er fasiten for Arna-Bjørnar på de

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway