Bergens Tidende

Branns to hemmelige våpe

-

DET VAR SOM EN hockeykamp, bare at det fremsto som et 98 minutter langt powerplay. Kampen var full av kroppstakl­inger og dueller. En sjelden gang fikk Start tak i kulen og sendte den til icing. Brann-spillerne sto oppstilt rundt buret og flyttet ballen sidelengs på jakt etter åpninger.

Men det gikk for sent. Balltempoe­t var for lavt, og dermed rakk Starts ti gule forsvarere å flytte seg sidelengs. Lenge så det ut til at Brann var avhengig av å vinne noen dueller på rad inne i boksen, eller at Ludcinio Marengo eller Gilbert Koomson skulle trylle.

MEN INN KOM BRANNS FREMSTE formspille­r – Peter Orry Larsen. Han hadde tempo nok. Ikke bare flyttet han ballen fort, han flyttet også beina kjapt og energisk – og han kom til en avslutning.

På returen ordnet Steffen Lie Skålevik resten. Kikk gjerne på avslutning­en en gang til – det er lett når man kan det. Han chippet der mange andre spisser ville skutt eller bredsidet.

Men det var like mye Peter Orry Larsens mål, og det må snart finnes grenser for hvor lenge denne karen kan oppholde seg på innbytterb­enken. Dersom Lars Arne Nilsen har en tropp for å bruke den, og det eksisterer en reell konkurrans­e om plassene, bør Larsen snarest få muligheten fra start.

Det fortjener han. I hvert fall når han gang på gang utretter mer på et innhopp enn Fredrik Haugen og Kristoffer Barmen klarer til sammen i perioden før Larsen kommer inn.

denne

MEN DET ER IKKE LARSENS BIDRAG kampen vil bli husket for.

Det er Daniel Braaten. I en halv evighet har han tråkket på ergometers­ykler, løpt stigningsl­øp og foretatt ensformige opptrening­søvelser. Han har vaert skadet i et halvår. Nå han har vaert frisk en liten

 ?? FOTO: ANDERS HOVEN, DIGITALSPO­RT ?? SUPER: Peter Orry Larsen har levert mange avgjørende bidrag som innbytter i år.
FOTO: ANDERS HOVEN, DIGITALSPO­RT SUPER: Peter Orry Larsen har levert mange avgjørende bidrag som innbytter i år.
 ??  ??
 ??  ?? GLIMRENDE: Daniel Braaten løste høyrebackj­obb
GLIMRENDE: Daniel Braaten løste høyrebackj­obb

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway