Bergens Tidende

Nest-Sotra legger inn protest

-

– Det må vaere den groveste dommerfeil­en vi har fått mot oss noen gang, sier Steffen Landro.

Det så ut til å gå mot tre nye poeng for Nest-Sotra. Borte mot HamKam hadde de holdt unna i 90 minutter, og attpåtil scoret Halldor Stenevik på straffespa­rk 18 minutter før slutt.

Men på overtid skjedde situasjone­n som får Nest-Sotra til å rase. Keeper Egil Selvik har akkurat plukket et innlegg i duell med Abubakar Ibrahim. Idet HamKam-spilleren skal løpe bort fra situasjone­n, faller han plutselig i bakken. Dommer Eivind Bodding mener det er slag og dømmer straffe, noe keeper Selvik er helt uenig i.

– Han slo etter ballen og traff meg i skulderen, så jeg snur meg og spør hva han holder på med. Så blir det litt kontakt mellom oss, og han faller lett. Det var en billig straffe. Sjokkerend­e, rett og slett, sier Nest-keeperen, og legger til:

– Jeg skal ikke tenne på alle plugger, som jeg gjør, men jeg føler at jeg har en god sak. Jeg er ikke i naerheten av å slå etter ham.

For ordens skyld, Petter Vaagan Moen scoret på straffen. Det endte 1–1.

– Det må vaere den groveste dommerfeil­en vi har fått mot oss noen gang, sier Nest-trener Steffen Landro, som fortsatt prøver å få svar på hva som egentlig skjedde.

For dommer dømte straffe basert på at Selvik slo, men ga samtidig Ibrahim gult kort i situasjone­n.

– Slik vi tolker det må HamKam-spissen da enten ha fått kortet for filming, som han burde, eller for noe han gjorde i forkant. I så fall går det ikke an å dømme straffespa­rk. Da er det frispark til oss, sier Landro, og legger til:

– Og hvis dommeren mener at det er et slag, så skal vel vår keeper bli utvist.

Klubben har nå lagt inn en protest.

Verken dommer Eivind Bodding eller dommersjef Rune Hauge, som var observatør under kampen, har besvart Bergens Tidendes henvendels­er søndag kveld.

Kampfakta i resultatbø­rsen.

 ??  ?? PROVOSEREN­DE: Dette er øyeblikket Aalesund-spillerne reagerte så voldsomt på. Dennis Antwi headet ballen i mål.
PROVOSEREN­DE: Dette er øyeblikket Aalesund-spillerne reagerte så voldsomt på. Dennis Antwi headet ballen i mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway