Bergens Tidende

Sykkelcrui­se i Kroatia

Kr 14 995 29. september (8 dager)

-

Kroatia er et land med mer enn tusen øyer, holmer og skjaer, og vi har funnet frem til de vakreste på dette sykkelcrui­set. Den første og siste havnen vår er Dubrovnik, som er kjent for sin historiske kjerne omgitt av murer og festninger og sin moderne kulturelle innflytels­e. Like etter at båtturen har begynt, når vi øya Mjlet, som er nevnt i historier om Odysseus, Paulus og benediktin­erne. På makadam-veier tar vi oss gjennom landsbyer og over marker på øya hele veien til Stari Grad, en av de eldste kroatiske byene på øya Hvar. Etter en kort tur på øya Brač fortsetter vi til Makarska. Kvelden kan vi tilbringe ved å nyte en spasertur langs vannkanten i Makarska, som har mange hyggelige steder.

For mer info se bt.no/fordel under reise eller kontakt Vitus Reiser på tlf 915 09 215 eller på mail info@vitusreise­r.no Vi har gleden av å tilby et meget bra elvecruise på Seinen i Frankrike, med overnattin­ger i Paris og elvecruise der både mat og drikke er inkludert. Elvecruise­t er på skipet A- Rosa Viva, et elegant og komfortabe­lt elvecruise­skip med en uformell atmosfaere om bord. I motsetning til mange andre rederier er det åpen bordsettin­g til måltidene, dvs. du kan selv velge bord og tidspunkt i skipets restaurant, og måltidene er buffet – basert på spesialite­ter fra regionen som besøkes.

For mer info se bt.no/fordel under reise eller kontakt Cruisespes­ialisten på tlf 55 59 68 40 / send mail til post@cruisespes­ialisten.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway