Bergens Tidende

Vaer litt mer Scholes. Vaer litt mer Totti.

-

spillere som setter klubben og laget foran seg selv, spillere som sier nei til ubegrensed­e goder fordi noe annet er viktigere. Legender som er elsket av alle, enten man er supporter, presse, motstander eller medspiller.

Du tenker kanskje det samme som meg – at disse karene er flotte forbilder – og så lurer du sikkert litt på hvordan du selv hadde reagert hvis du var i den situasjone­n, hvis du fikk de samme muligheten­e.

NÅ KOMMER DE gode nyhetene. Du har de samme muligheten­e. Naermiljøe­t ditt har sin egen fotballklu­bb. Der kan du bli en legende, en som alle husker, selv etter at din tid er over. Når barnebarna dine kommer inn på klubbhuset om 50 år, så henger det et bilde av deg på veggen, akkompagne­rt av en flott liten historie. Du var kanskje den som alltid var på tribunen, ofte hadde du med litt boller og kakao som ungene kunne kose seg med etter kampene. Eller kanskje du var den spilleren som ikke forlot klubben selv om du lett kunne hevdet deg en divisjon eller to høyere opp. Du var faktisk den spilleren som gjorde at vi klarte å stille lag det året, og som til dags dato står med flest offisielle kamper for klubben. Du var den treneren eller lederen som la ned mye av din fritid til beste for klubben.

SELV NÅR UNGENE FLYTTET ut, beholdt du din tilknytnin­g til klubben, og tok alltid søndagskaf­fen på altanen foran klubbhuset sammen med de andre veteranene. Kanskje var du en uten spesiell fotballint­eresse i det hele tatt, men som ryddet litt på banen og fikset litt på nettene når du gikk forbi – og på den måten ble en del av miljøet – fant ny mening med pensjonist­tilvaerels­en. Det er mange muligheter i et idrettslag, og vi ønsker alle velkommen.

DA ER BALLEN hos dere. Vaer litt mer Scholes. Vaer litt mer Totti. Bli en legende i naermiljøe­t. Og til slutt det viktigste av alt: Tusen takk til alle dere legendene som vi allerede har. Dere er mange, og dere gjør en fantastisk innsats.

 ?? FOTO: AP REUTERS ?? FORBILDER: Du har de samme muligheten­e som fotballstj­ernene Paul Scholes og Francesco Totti, skriver Geir Wangen.
FOTO: AP REUTERS FORBILDER: Du har de samme muligheten­e som fotballstj­ernene Paul Scholes og Francesco Totti, skriver Geir Wangen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway