Bergens Tidende

Lagerbäck spent på å titte seg i speilet

-

Lars Lagerbäck gleder seg til å møte det islandske laget han var med å skape. Han er enig i at det for begge lag blir litt som å se seg i speilet.

rett utenfor hovedstade­n. 23 av de 24 i troppen var i aksjon, men Birger Meling og Vegar Eggen Hedenstad sto over spillsekve­nsen to dager etter at de spilte cupkamp for Rosenborg.

Ola Kamara, som spilte MLSkamp for Los Angeles Galaxy onsdag, var ikke med.

–Han landet i dag tidlig og er hjemme og sover, men nå er iallfall alle på plass, sa Lagerbäck.

– Vegar og Birger følte seg litt

ÅPNINGSTID­ER:

Torsdag

Lørdag slitne og avsto fra spillet. Det er naturlig når de har spilt mye, men vi må se litt på fysisk status i troppen før vi bestemmer startellev­eren.

Det er nok lite sannsynlig at Kamara, som skal utligne sju timers tidsforskj­ell spiller lørdagens kamp.

Lagerbäck håper å se laget prestere på samme nivå som i de to marskampen­e mot Australia og Albania, og kanskje ta nok et steg videre.

Mandag - fredag 08.30 - 16.30

08.30 - 20.00

10.00 - 14.00

motorforum.no/bergen

Øvre Kråkenes 51 - 5152 Bønes – Tlf. 55 52 60 00

 ??  ??
 ?? FOTO: LISE ÅSERUD, NTB SCANPIX ?? TROR PÅ JEVN KAMP: Landslagss­jef Lars Lagerbäck håper innsatsen mot Island i dag er like god som i kampene mot Australia og Albania i mars. Her sammen med Sander Berge.
FOTO: LISE ÅSERUD, NTB SCANPIX TROR PÅ JEVN KAMP: Landslagss­jef Lars Lagerbäck håper innsatsen mot Island i dag er like god som i kampene mot Australia og Albania i mars. Her sammen med Sander Berge.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway