Bergens Tidende

Bakkerud på syvendepla­ss

- LARS MAGNUS IGLAND RØYS lars.magnus.roys@bt.no

Andreas Bakkerud ligger på 7. plass etter første dag av rallycross­VM i Hell i Trøndelag.

Andreas Bakkerud har en tredjeplas­s, en fjerdeplas­s, en sjetteplas­s og en annenplass fra de fire første rundene i rallycross-VM.

Etter to av fire kvalifiser­ingsløp i runde fem, det eneste VM-løpet på norsk grus og asfalt, ligger bergensere­n på 7. plass.

Bakkeruds manager, Jan Tore Brustad, skulle gjerne sett at de første kvalifiser­ingsløpene gikk litt bedre.

– Andreas gjør for så vidt to gode kjøringer. Det var mange småting som ikke gikk helt veien, så blir ikke tiden perfekt. Hundredele­ne går ufattelig fort med småfeil, sier Brustad, men er likevel positiv foran søndagens løp.

– Det er jevnt, og små marginer som avgjør. Vi er nok noen hakk lenger ned enn Bakkerud skulle ønske å vaere, men det skjer mye i morgen, så nå handler det om å gjøre minst mulig feil og vaere med i kampen, sier Brustad.

Bakkerud kjørte inn til 7. plass i første kvalifiser­ingsrunde lørdag. I sitt heat i andre kvalifiser­ingsrunde kom han på fjerde plass, men kjørte ikke fort nok til å ta igjen konkurrent­ene foran.

– Nå vender vi på alle småsteiner, så ser vi om vi finner en løsning til i morgen. Semifinale­n kommer til å bli utrolig jevn den også. Muligheten­e er der, konstatere­r Bakkeruds manager.

VM-runden i Hell avsluttes søndag med tredje og fjerde kvalifiser­ingsløp før semifinale og finale.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway