Bergens Tidende

Albania og Makedonia

Kr 14.700 11. – 19. september 2018

-

En reise til disse landene på Balkan, som har ligget som et uoppdaget skattkamme­r så altfor lenge, anbefales på det varmeste. Kontrasten­e mellom moderne storbyer, rustikke landsbyer og Adriaterha­vets deilige strender er store og overraskel­sene vil stå i kø. Albania er en stolt nasjon som har reist seg fra asken etter en periode med undertrykk­else, men det er lite ved dagens Albania som minner om de harde årene. Landet bugner av naturskjøn­nhet og fargerike opplevelse­r som garantert vil sjarmere deg. Makedonia ble i likhet med Albania en egen nasjon i 1991. Dette spesielle fjell-landet har mer enn 50 krystallkl­are innsjøer, og makedonern­e tar godt vare på tradisjone­ne sine som de stolt viser fram.

For mer informasjo­n se bt.no/fordel eller Unik Travel på tlf. 38 12 79 00 / reise@uniktravel.no Opplev Vietnams gamle tradisjone­r og religioner i landet, som snor seg som en S ut mot Sør-Kina-havet. Her møtes vi av kolonihist­orie, fargerike markeder, kilometerl­ange sandstrend­er, grønne rismarker, kalksteins­fjellenes fantastisk­e landskaper, fruktbare elvedeltae­r, storbyenes skyskraper­e og eventyrlig­e kongebyer.

“Den oppadstige­nde dragens land”, som det forente Nordog Sør-Vietnam poetisk blir kalt, har masser å by på. Her lever den smilende befolkning­en et liv der alt handler om harmoni og balanse.

For mer info se bt.no/fordel under reise eller kontakt Vitus Reiser på tlf 915 09 215 eller på mail info@vitusreise­r.no

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway