Bergens Tidende

Ydmyket Viking

-

Nest-Sotra slo opprykksfa­voritt Aalesund på Ågotnes for to uker siden. Lørdag ble Viking sendt hjem som slakt.

i dag, sier Saethre om målfeiring­en.

Med basketball i hånden etter kamp beskriver Saethre Nests prestasjon på følgende basketsprå­k.

– Det var som en trepoenger som ikke er borti stolpen. Etterfulgt av en baklengs flikk. Det var perfekt, sier Saethre.

Kontroller­t andreomgan­g

Mye skulle til om annenomgan­gen skulle leve opp til den første for Nest-Sotra. Viking prøvde så godt de kunne å ta igjen Nest sitt forsprang og gjorde to bytter til pause. Stavanger-laget gikk offensivt til verks, men en av de beste fra Rogaland på Ågotnes gress sto i mål for Nest-Sotra.

Egil Selvik vartet opp med flere strålende redninger både i første- og annenomgan­g og holdt buret rent. Han ble også kåret til banens beste av publikum på Ågotnes gress.

Like før slutt skulle ydmykelsen bli total. Johnny Furdal la inn etter at Viking-veteran André Danielsen mistet ballen. På bakerste ventet Andreas Rødsand som enkelt satt ballen i mål til 5–0. Det ble også siste mål på Ågotnes.

Trener Landro oppsummere­r kampen slik.

– Dette var enveiskjør­ing. Ydmykelse av en toppklubb. Det er rett og slett fantastisk, sier trener Steffen Landro etter kampen.

Med 5-0-seieren avanserer Nest-Sotra til en foreløpig 10. plass i 1. divisjon før runden avsluttes i morgen kveld. Neste kamp for Nest-Sotra er borte mot Mjøndalen 26. juni.

 ?? FOTO: JON OLAV NESVOLD, BILDBYRÅN NORWAY ?? HERJET: Nest-Sotra stoppet ikke før de hadde scoret fem mot opprykksja­gende Viking.
FOTO: JON OLAV NESVOLD, BILDBYRÅN NORWAY HERJET: Nest-Sotra stoppet ikke før de hadde scoret fem mot opprykksja­gende Viking.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway