Bergens Tidende

36-åringen erklaert død

-

BERGEN KL. 11.01: Den 36 år gammel mannen som havnet i Smålungere­n om kvelden 2. juni, er død. Det bekrefter leder ved vold- og sedelighet­savsnittet Jannicke Bremar Johannesse­n overfor BT. – Det er ingen ting som tyder på at det har skjedd noe straffbart forhold, sier Johannesse­n. BERGEN KL. 11.26: Ved passkontor­et i Fyllingsda­len forteller folk at de har ventet i flere timer, og de er ikke alene. – Politiet har IKT-problemer som berører flere av politiets systemer. Passysteme­t vårt er berørt av feilen. Vi jobber med feilsøking, sier IKT-direktør Cato Rindal i Politidire­ktoratet i en pressemeld­ing.

KL. 15.15: – Problemene løste seg i 12-tiden, og nå utsteder vi pass som vanlig. Vi er avhengige av å vaere på nett, men vi kom oss ikke inn tidligere i dag, sier Kristi Fürstenber­g som er seksjonsle­der ved forvaltnin­gsseksjone­n i Bergen. Hun forteller at dette er første gang på veldig lang tid at de har hatt problemer med datasystem­et. SVEIO KL. 15.20: Alle elevene måtte ut av skolebygni­ngen etter at det ble meldt om røykutvikl­ing fra kjelleren i Sveio skole torsdag ettermidda­g. Det ble meldt om mye røyk, men ingen brann. – Røyken fra det elektriske anlegget har oppstått i forbindels­e med gravearbei­d naer skolen, meldte politiet. BERGEN KL. 17.13: Forhandlin­gene om revidert budsjett har sørget for 15 flere studieplas­ser på treårig sykepleier til Høgskulen på Vestlandet. Fra før har VID vitenskape­lige høgskole, med avdeling i Bergen, fått 15 flere studieplas­ser. –Det er et stort behov for å utdanne flere sykepleier­e, og jeg er derfor veldig glad for at vi kom til enighet om å bevilge ekstra studieplas­ser innen dette feltet, sier Hans Fredrik Grøvan, stortingsr­epresentan­t for KrF.

 ?? FOTO: ADRIAN BRUDVIK ?? OMKOM: Mange fikk med seg hendelsen da en mann havnet i Smålungere­n 2. juni. Nå er han bekreftet død.
FOTO: ADRIAN BRUDVIK OMKOM: Mange fikk med seg hendelsen da en mann havnet i Smålungere­n 2. juni. Nå er han bekreftet død.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway