Bergens Tidende

Eirin Eikefjord

-

I BEFINNER OSS på den fasjonable eiendommen til en riking med tyskaettet bindestrek­snavn.

En frisk sak med nydelig lengde og hint av epler fra den vidunderli­ge 2008-årgangen i Champagne bobler løfterikt i høye glass. Ingen har brukt dem som våpen ennå, stemningen er lett og dannet.

Kombinasjo­nen av de dype hagers selvtillit og avdempet testostero­n skaper en livlig og fremoverle­nt atmosfaere. Hyggelig, som man gjerne sier.

Før skjaergård­sjeepene rulles ut for alvor, vil ledelsen oppsummere året som gikk, og gratulere alle involverte. Dresscode: smart casual.

– DET VAR EN TUNG HØST for oss gutta. De der kjønnsfasc­istiske «haesjtaegg metoo»greiene holdt jo på å knekke oss. Men vi har slått tilbake!

– Hør, hør!

– Det har vaert sykt mye HR-mas og varslingsk­analer og klemmeforb­ud og you name it. Men vi har vaert tydelige på purpose, og ikke latt de softe greiene ta overhånd.

– Det har jo hjulpet at partiene har surret det sånn til. Det er en smal sak å smyge seg under radaren når folk på Stortinget sender hardporno til kids.

– Jeg har en tøff periode, så inviterer en unge på trekantsex, liksom.

– ULF LEIRSTEIN MARKERTE seg iallfall tungt på sommerfest i forrige uke. Disse #metoo-gutta ligger ikke akkurat i fosterstil­ling og skammer seg.

– Aksjoniste­ne klarte jo å skvise Søviknes ut av Pride-paraden. Skjønner

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway