Bergens Tidende

Delte både drakter og poeng

- BENEDICTE A. BAKKEN benedicte.andersen.bakken@bt.no

Målfest og draktlån sto på menyen på Myrdal stadion da Åsane og Levanger spilte 3–3.

Søndag var det blant annet to Erik Husekleppe­r og to Joakim Hammerslan­der på Myrdal Stadion. I hvert fall om man skulle tro draktene.

For da Levanger pakket kofferten og satte kurs mot Bergen var alt med – bortsett fra draktene. Dermed måtte Levanger spille i Åsanes bortedrakt­er.

– Et kolli ble igjen i Trøndelag. Det er selvfølgel­ig ikke noe som skal skje, men det skjedde nå, sier materialfo­rvalter i Levanger, Arne Egil Landrø.

Men den pinlige glippen gjenspeilt­e ikke det som skjedde på banen, for Levanger ga Åsane skikkelig kamp.

Målfest

Jonas Hestetun sendte Åsane i ledelsen etter et kvarter med en suser fra 16-meterstrek­en. Bare to minutter senere utliknet Jo sondre Aas ballen for Levanger.

– Det var en frustreren­de kamp, for jeg synes vi var det beste laget. Dette var en kamp vi skulle vinne, sier en skuffet Mons Ivar Mjelde.

Drøyt seks minutter før pause sendte Tomas Kristoffer­sen Åsane i ledelsen for andre gang i kampen. Minuttet senere økte Erik Huseklepp til 3–1. En frisparkpe­rle fra Robert Stene sørget for redusering.

– Hadde vi gått inn til pause med 3–1 tror jeg at luften hadde gått ut av dem, og vi hadde sittet med en bedre følelse, istedenfor den bitre, sier kaptein Jonas Hestetun.

Poengdelin­g

Både Åsane og Levanger hadde sine sjanser i starten av 2. omgang, men det var Levanger og Vegar Voll som fikk uttelling. Med 25 minutter igjen på klokken sto det dermed likt på 3–3.

– Vi skapte flere sjanser, men lagde litt for mange dødballer. Men det var absolutt en kamp vi burde vunnet, mener Hestetun.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway