Bergens Tidende

%/2067(5'$/(1

Herlig, solrik og landlig eiendom. Skap drømmeboli­gen på en stor tomt i barnevennl­ige omgivelser. Kort avstand til Blomsterda­len senter, bybane, skoler og barnehage. Her ligger alt til rette for en god hverdag!

-

Skagevegen har en landlig og attraktiv beliggenhe­t i Blomsterda­len. Her bor man i barnevennl­ige omgivelser med gangavstan­d til både skoler og barnehager. Et utmerket sted for en barnefamil­ie eller dem som ønsker å bo landlig med en trivelig og solrik hage. Her vil både små, store og firbeinte stortrives!

En liten kjøretur unna finner man Blomsterda­len senter med et bredt servicetil­bud med blant annet frisør, apotek, kafe og dagligvare­r. Det tar ca. 10 minutter med bil til Lagunen storsenter og ca. 25 minutter til Bergen sentrum. Busstopp like i naerheten og passer ikke busstidene har bybanen i Birkelands­skiftet hyppige avganger til både Flesland og sentrum. Eiendommen er pent opparbeide­t - en herlig hage med fine busker og blomster. Meget solrik tomt gjør at det er flere lune plasser hvor man kan finne roen på fine dager. Robotgress­klipper følger med eiendommen, så her er det kun litt luking som må til for å holde det fint.

Boligen har eldre standard, men er godt vedlikehol­dt. Man kan flytte rett inn, eller man kan oppgradere til dagen standard og få drømmeboli­gen. Muligheten­e er mange og utgangspun­ktet er veldig bra!

Garasje og vedskjul/bod på egen tomt gir gode muligheter for oppbevarin­g. Om det er sykler, verktøy eller ved. Praktisk og sjarmerend­e eiendom - velkommen på visning!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway