Bergens Tidende

Fryktet det verste da Bodø/Glimt utliknet

- MADS BØYUM mads.boyum@bt.no MAGNUS WIKAN

Lars Arne Nilsen var mer lettet enn skuffet etter uavgjort i nord. Etter ett tap på 16 kamper, snakker treneren fortsatt om «topp tre» og ikke gull.

Det er ikke likt 2018-utgaven av Brann å gi fra seg ledelsen to ganger på en kveld, men tross at det skjedde var Lars Arne Nilsen en brukbart fornøyd mann etter 2–2-kampen mot Bodø/Glimt.

Fordi det var viktig ikke å få tap nummer to på rad. Fordi det er forskjell på å ha to poeng og ikke ett å gå på ned til Rosenborg. Fordi Molde-kollapsen sist helg nå ble besvart på en ok måte.

– Etter en sånn opplevelse sniker det seg inn litt høye skuldre, litt usikkerhet. Den følelsen greide vi å jobbe bort med denne kampen, mener Lars Arne Nilsen.

– Lettet

Han la frem sine umiddelbar­e tanker slik:

– Jeg er litt lettet. Vi har hatt stang-ut i det siste, motstander­ne har scoret stort sett på alle sjanser de har fått mot oss, og derfor fikk jeg en litt ekkel følelse da de utliknet til 2–2, sier Lars Arne Nilsen.

Den ekle følelsen var frykt for at det skulle kommet et mål nummer tre bak Branns keeper. Det kom ikke, om noe var Brann naermest å avgjøre kampen.

– Vi burde vunnet, i og med at vi ledet, men det viktigste var ikke å tape for andre gang på rad. Flyten og rytmen vi har hatt er der ikke nå, da er det veldig viktig å få ett poeng. Det var ikke noe å si på innsatsen, vi jobbet steinhardt, sier treneren.

Før kampen sa Nilsen til Eurosport at han er strålende fornøyd om Brann blir «topp tre og får spille europacup», før han føyde til at det er «helt ok om vi tar Rosenborg også». Etter kampslutt gjentok han budskapet, som en del kan finne defensivt, tabellen tatt i betraktnin­g.

– Får vi en bra høstsesong, er vi blant de tre beste. Det håper jeg vi kan klare, sier Nilsen.

For to runder siden var

 ??  ?? SA FRA: Lars Arne Nilsen måtte se Brann-laget sitt gi fra seg ledelsen to ganger mot Bodø/Glimt.
SA FRA: Lars Arne Nilsen måtte se Brann-laget sitt gi fra seg ledelsen to ganger mot Bodø/Glimt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway