Bergens Tidende

– Jeg sliter med å komme til sjanser

-

Branns toppscorer Steffen Lie Skålevik har ikke scoret på syv strake kamper.

– Jeg er skuffet over at vi ikke vant. Det føles som et tap, sier Steffen Lie Skålevik.

Blikket hans er festet mot bakken idet han tusler ut fra garderoben. Han snakker lavere enn vanlig, og puster oppgitt ut med jevne mellomrom.

Etter 2–2 på Aspmyra var han skuffet. Veldig skuffet.

– Det kokte så mye mot slutten at jeg ikke har fått summet meg. Det var nok riktig å ta meg ut, hvis ikke kunne jeg ha mistet det helt mot slutten, sier Skålevik.

– Kommer ikke til sjanser

Han lot Glimt-forsvarern­e ase ham opp. Frustrasjo­nen over de to billige baklengsmå­lene var allerede stor, og det konstante maset fra en gulkledd forsvarer gjorde vondt verre.

– Det var så mye krangling med han ene fyren utpå banen. Han klarte å terge meg. Det skal ikke skje, men det skjedde i denne kampen. Jeg kan ikke forklare det, forklarer Skålevik.

Men det er ikke bare i denne kampen at strilen ikke har vaert seg selv. Den vanligvis så målfarlige spissen har nå gått av banen uten scoring i syv kamper på rad.

– Jeg sliter med å komme til sjanser. Vi er for få folk i boksen. Det skal vaere mulig å komme til flere sjanser enn dette, men hele laget har slitt med å skape noe i det siste, sukker han.

– Hvem sin feil er det at du ikke kommer til sjanser?

– Jeg tror alle kan ta litt ansvar.

Ikke frustrert

– Hvor frustreren­de er det?

– Det er ikke så veldig frustreren­de. Jeg prøver mest å fokusere på de arbeidsopp­gavene jeg har fått, så må jeg bare vente på sjansen. I det siste er det ikke blitt mange av dem.

– Hva er arbeidsopp­gavene? – Jeg skal åpne opp rom, stikke i bakrom og jobbe steinhardt defensivt. Så skal jeg selvfølgel­ig vaere på hugget i boksen, sier Skålevik.

Han synes angrepsspi­llet mot Glimt var et steg i riktig retning. Brann scoret to mål, og hadde muligheten til å score flere. Det var ikke antall mål det sto på.

– Vanligvis vinner vi når vi scorer to mål. Det er derfor det er så irriterend­e. Vi kom bra ut i første omgang og spilte en helt grei kamp, så det er utrolig irriterend­e at vi ikke vinner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway